måndag 6 januari 2014

006. Vad var populärt när jag var liten?

När jag var liten så var det poppis med hockeybilder, man kunde om man vill gå fram till en polis här i stan och säga hej så fick man en hockeybild, men det var ingenting för mig.
Det var även poppis att lyssna på Spice Girls och BSB, jag tyckte inte att det var något för mig så jag lyssnade på Broder Daniel istället.

Många hade tamagotchis men jag tyckte inte att det var något för mig, inte heller tyckte jag att det var något att ha hamster eller kanin som husdjur jag hade en tesvamp istället, det var en geleklump som bodde i en bigpack-låda som man hällde på kallt te var tredje dag och sen kunde man dela på den efter nån vecka och lägga i en ny bigpack-låda och ge till en kompis, ungefär som ett kedjebrev. 
 Det var många som hade självlysande stjärnor i taket men det var inget för mig jag hade en kortlek i taket istället. Det fanns de som hade hennatatueringar men det var inget för mig jag hade hennaschampoo istället.
 
Behöver jag skriva att jag inte ville passa in när jag var liten? Nä jag tänkte väl det, men tur är nog det för hade det inte varit för att jag inte passade in hade jag aldrig flyttat direkt efter gymnasiet och hade jag inte flyttat hade jag inte träffat maken och hade jag inte träffat maken hade jag inte fått min två underbara barn och hade jag inte fått mina två underbara barn alltså är det positivt att jag inte samlade på hockeybilder och var som alla andra.

2 kommentarer:

  1. Vilket härligt inlägg, skönt med någon som gick mot strömmen :)

    SvaraRadera
  2. Det är en väldans tur att du var som du var så att det blev som det blev:)
    Kram

    SvaraRadera