söndag 21 april 2013

Helgen i korthet

Hunnit med en hel del den här helgen, både varit social med vänner, umgåtts med familjen, röjt i trädgården, handlat vårskor och vårjackor till barnen, varit på det ny öppnade biltema och börjat jobba ideellt igen, sen har jag hunnit träna också det är inte illa må jag säga.

Så igår var jag ute på lokal men gick hem vid tolv när kidsen kom ut, då kände tant att det var bäst att åka hem så jag ringde efter min kära lillebror som kom och plockade upp mig så att jag säkert kunde komma hem. Vårskorna och vårjackorna som vi köpte igår blev ordentligt invigda idag när maken och barnen varit ute i trädgården och röjt, jag har oxå varit ute i trädgården och tittat på när de har röjt för sånt tycker jag är kul. Sen var vi på biltema, jag var lite skeptisk till att åka dit med maken för risken är jag ju att vi blir fast där i timmar men ännu värre är det nog om han får åka dit själv för då går han nog vilse bland alla bra och ha saker och jag kommer att få efterlysa honom i lokalposten. När vi kommer dit så får barnen varsin ballong som sitter på en jäkla pinne och ballongerna hinner ju lossna från pinnarna ett oräkneligt antal gånger under den stunden vi går inne i affären. När vi sedan ska åka hem så lägger vi ballongerna i bagaget för att de inte ska gå sönder men vi inner inte köra ut ifrån parkeringen fören ett stort PANG hörs och den första ballongen har smällt och det lät precis som ett pistolskott, en halvtimme senare när vi varit i mataffären och äntligen är på väg hem igen så kommer nästa PANG och ballong två gav upp, som det kan bli. 

Nu är jag trött men mycket nöjd med helgen och ser framemot nästa, så nu ska jag gå och sova lite så att nästa vecka kan börja sin resa mot helg igen. 

Godnatt!

Skrivpuff: Pistolskott  

3 kommentarer:

  1. Ja dessa ballonger.. usch. Hatar dem och ungarna älskar dem. Och det slutar alltid med besvikelse över att de inte håller oändeligt.

    SvaraRadera
  2. Biltema är det bästa som finns. :)

    SvaraRadera
  3. Man kan få hjärtstillestånd.

    SvaraRadera