onsdag 3 april 2013

När man har några minuter över

Klockan börjar närma sig halv åtta och det är onsdagkväll, jag fick några minuter över och tänkte att äntligen kan jag skriva en skrivpuff och kollar vad dagens puff är och ser till min fasa att det är brusten blindtarm?! Nu vet inte jag hur vanligt det är med en brusten blindtarm men jag har aldrig stött på det så kan inte riktigt relaterat till detta fenomen. Jag har hört berättas om hur det är att ha en brusten eller inflammerad blindtarm men skulle jag skriva om det här så skulle det i princip bli tredjehandsinformation och jag tänker att om någon stackare söker på detta då vill de nog inte ha mina så kallade erfarenheter om ämnet, därför släpper jag det nu och skriver om något helt annat. Frågan är bara hur jag ska kunna gå från brusten blindtarm till något annat utan att det blir konstigt, jag skulle i och för sig kunna försöka men risken finns att det blir pannkaka av alltihopa men tar man bara lite hallonsylt på så går det nog ner det också.

Svammelmaja är igång om ni har har listat ut detta men vad ska jag göra när det kliar i fingrarna men hjärnan stängde av när jag satte mig i bilen efter jobbet, då går det inte att tänka ut någonting vettigt att skriva utan det är lika bra att låta fingrarna dansa över tangentbordet så att texten får ett eget liv, sen får jag väl se när jag läser den här om ett tag om jag är nöjd eller inte, jag gissar på det sistnämnda men man ska aldrig underskatta dansade fingrar.

Nu säger både ryggen, fingrarna och maken ifrån så jag ska lägga mig raklång i soffan med benen på ryggen och titta på Dexter. Hur ser er onsdagkväll ut?

2 kommentarer: