fredag 7 juni 2013

Månadens sökord

Nu var det ett tag sedan men här kommer en favorit i repris, i varje fall om man frågar mig.

Dessa ord har man sökt på för att hamna på min lilla blogg, vi börjar med de logiska och minst roliga, eller nu ljuger jag de är faktiskt dessa sökningar som värmer mig mest eftersom det borde vara min blogg man letar efter när man söker efter:

  • sara malm blogg
  • ensarasblogg.blogspot.com
  • ensarasblogg
Sen börjar de sökorden som jag tror inte riktigt fann de som de sökte efter och de är roliga på ett hela annat sätt, håll i hatten nu kör vi (det kursiva bakom orden/frasen är mina personliga tankar och åsikter och har ingenting med den egentliga sökningen att göra):
  • "med mina vita strumpor" Nu är det så här att jag inte gillar mina vita strumpor, hade dock en överläggning med mig själv häromdagen då jag börjat gilla vita strumpor, sedan la sig maken i överläggningen jag hade med mig själv och vi kom fram till att vita strumpor fortfarande är hemska. 
  • Tips treårskalas den här sökningen är vanlig, precis som de vita strumporna, tyvärr finner nog inte den söknade det den söker efter, bättre lycka med nästa sökning.
  • försökte hjäla telefon, Hur gör man när man hjäler något?! Nu gjorde jag om sökningen och som första länk låg den här När telefonen försöker hjälpa till.
  • hanlar kläder sara Hanlar?! stavar jag så illa eller varför hamnar dessa sökningar hos mig?! Nu försökte jag göra om sökningen men förgäves.
  • hunden smygbajsar inne den här sökningen kunde inte jag göra om, jag hittar inte min blogg om jag söker på detta och vad jag vet så har vi ingen hund som smygbajsar inne vår hund som bajsar inne går på pottan kolla här bara:


  • kidnappad slavinna  Har gjort om sökningen även här men jag gav upp efter tio sidor på google, min blogg fanns inte med så hur sjutton har man hittat min blogg genom dessa sökord det är för mig nästan obegripligt men när jag sitter och skriver detta så minns jag en bokrecension jag gjorde om boken 3096 dagar, det är nog den enda kidnappning jag har skrivit om och vill man kalla henne slavinna så är det nog inte helt fel. Men med tanke på vad de andra länkarna handlade om när jag gjorde min sökning så var det nog inte den här boken den sökande var ute efter, bättre lycka nästa sök! 
  • rustidor Alltså på riktigt, vad är det här för sökning, jag försökte göra om den men efter tjugo sidor och inte min blogg var med så gav jag upp, var det för tidigt tro? Nu är detta det ordet som är i toppen, någon eller några har knappat in ordet inte mindre än 16 gånger och sedan hamnat på mig blogg. Jag knappar in ordet en gång och får inget napp, orättvist. 
Det var allt gott folk, det blev en spretig lista och det konstigaste av allt är att jag i många fall inte kunde göra om sökningen och vet därför inte vad som de söknade har läst på min sida och kan därför inte heller fundera över om de blev nöjd eller inte, men knasigt blev det!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar