måndag 17 juni 2013

Nedräkning

Ja alltså det är sista jobbveckan innan semestern tar vid, jag känner att det är en välbehövlig semester och det är så himla mycket som kommer att hända de här veckorna som jag är hemma, förhoppningsvis förblir jobbet detsamma när jag kommer tillbaka.

Om precis en vecka åker maken iväg på sin 30års present, han ska gå en smideskurs i en vecka ska bli lite intressant att vara ifrån varandra så länge, det har inte hänt sedan vi var särbos för fem år sedan. Men det kommer gå jättefort, jag och barnen har redan en del inbokat som vi ska hitta på, jag menar lite bvc-besök piggar ju alltid upp.

Nedräkningen inför att ta över huset är även den i fullgång och det är bara två veckor kvar sedan kan vi åka och hälsa på mamma och pappa igen men framförallt så kan vi åka hem till oss efteråt, det ska verkligen bli underbart.

Nu gäller det för mig att dricka upp kaffet innan det kallnar mer och sedan ska jag sätta mig i bilen och köra till jobbet och jag hoppas att alla får en underbar dag idag, det tänker jag ha!

Skrivpuff: Förbli

3 kommentarer: