lördag 15 juni 2013

När man ska hinna med allt på en gång

Den här dagen bara flyger förbi och jag som hade tänkt hinna med så mycket, jag hade till och med en strategi för hur jag skulle göra men den sprack när lilleman vägrar att somna.. Men jag kommer nog att hinna med en hel del ändå bara han somnar, så nu får jag snällt sitta här och försöka skriva så tyst jag kan på datorn men det är inte det lättaste med långa naglar kan jag ju säga. Stora killen är på sitt första barnkalas och jag hoppas att det går bra att överräcka presenten, han var inte så pigg på idén att man ska ge någon annan en present, han tyckte att födelsedagsbarnet kunde få låna en film av honom istället, vi hade delade meningar om detta.

Ikväll ska vi på examens och trettioårs fest och tänka sig jag hade ingen klänning för detta ändamål så fick köra ner på stan och tänka sig där hängde det en klänning som i affären satt som en smäck på mig, få se om jag tycker likadant ikväll eller om jag blir stel som en pinne för att jag känner mig obekväm, den är lång i alla fall så jag slipper visa mina ben.

Nähä nu verkar det som att han har tystnat i sängen så då vågar jag mig nog på att ta en dusch och kanske, kanske hinner jag måla naglarna oxå, men först kanske det är bäst att hänga upp tvätten så att jag inte får nagellack på den och sen kanske jag hinner packa upp en flyttlåda till. Jag inser det redan nu att något nagellack kommer det nog inte bli tal om. Nu får jag faktiskt resa mig upp och se till att saker och ting blir gjorda innan lilleman vaknar och storebror kommer hem sockerspeedad.

Trevlig lördag!

Skrivpuff: Strategi

2 kommentarer: