tisdag 7 maj 2013

Hela veckan på en tisdag

När det tar nästan en halvtimme att starta datorn så försvinner lätt den inspiration jag hade när jag satte mig här, eller ska jag vara helt ärlig så har jag glömt bort vad det var jag skulle skriva om och det gör inte saken bättre kan jag lova.

Det är tisdag/torsdag idag, ännu en snurrig vecka och jag förstår inte varför de kommer så tätt, det är jätteskönt med fyra veckors vecka men de kunde väl varit utspridda över året eller, jag menar på hösten finns det inte en endaste liten röd dag men på våren finns de nästan i överflöd. Jag skrev nästan bara så ni är med på det, jag vet jag skrev även fyra veckors vecka men nu har både jag och maken sagt fel på detta så nu heter det så.

Den här veckan är det verkligen fullt upp, vi börjar med att besöka banken ikväll, det är ju alltid trevligt, fast det brukar bli ganska dyrt, men man får ju se vad man får för pengarna och jag tycker faktiskt att ett hus är ganska mycket för pengarna. Imorgon ska jag till frissan, inte heller så billigt och där blir jag ju av med massa saker, eller hår i alla fall så det vet jag inte om det är värt det, eller det är det nog jag kommer ju snart se ut som Plupp i håret, minus det blåa då förstås, för jag har inte tänkt färga håret blått, eller det har jag kanske tänkt men inte just nu. Jag tror att det blå tåget har gått för mig, skulle jag ha färgat håret blått skulle jag nog har gjort det innan jag fyllde 25, eller till och med 20, eller så skulle jag helt enkelt inte alls ha färgat håret blått. Tror att jag lämnar den diskussionen med mig själv och konstaterar att det blir inte blått hår imorgon, inte heller någon annan färg för hon ska bara klippa till pälsmössan lite.
På torsdag ska vi försöka att hitta en plats till vinbärsbuskarna som vi köpte i söndags och tror nog att de blir sura om de får stå lutade mot husväggen resten av sommaren, så det är nog bäst att vi sätter dem i marken. Glada vinbär vill ju ha.

På fredag är det jobb igen och det är inte så många barn varken hos mig eller hos barnen så jag hoppas att vi får en mysig dag alla tre, maken har ju inga barn hos sig så han får väl mysa med sina kollegor och det kan väl vara trevligt det också.

Sen är det helg igen och den här helgen har vi inte tänkt göra någonting, eller det har vi nog tänkt göra vi vet bara inte vad ännu. Sen är det en ny vecka och den kan jag berätta mer om en annan dag för just nu vet jag knappt någonting om den, eller det vet jag visst vi har minst lika mycket inplanerat nästa vecka men som sagt då har jag ju inget att skriva nästa vecka om jag skriver om det nu, och förresten så måste jag köra till jobbet nu annars blir de nog lite sura på mig om jag sitter hemma och bloggar istället för att jobba. Men jag ska faktiskt blogga på jobbet idag, men inte fören efter lunch det måste ju ha hänt något att blogga om först.

5 kommentarer: