torsdag 2 maj 2013

Måndagstorsdagen

Den här dagen har varit helt upp och ner, vet inte om det varit för att det ena stunden känts som att jag var på jobbet en söndag och andra stunden trodde jag att det var måndag och inte torsdag som det faktiskt är men nu så här på kvällskvisten så har jag fått fredagsfeeling tackvare Let´s dance så nu kommer det kännas som att jag är på jobbet en lördag när det egentligen är fredag imorgon.

Men nu till den här upp och ner vända dagen, jag började dagen med att ringa maken och fråga var han hade lagt bilnyckeln, han hade ingen aning så jag tog reservnyckeln och fick faktiskt inte vare sig utbrott eller panik och tur var nog det, kommer tillbaka till detta senare. Sen kör jag på vägen till jobbet (ja var annars skulle jag köra?) mitt på vägen sitter det en glada och kalasar på något dött och jag är väldigt tacksam för att den valde att flytta på sig så slapp jag flytta på den. När jag sedan kliver ur bilen på jobbet så märker jag att jag inte har på mig någon jacka, jag hade övriga kläder på mig så jag får väl vara nöjd antar jag. Sen var det tydligen jag som skulle gå till bokbussen och inte nog med att jag försökte lämna tillbaka böcker som inte var bibblans så blev jag dessutom sjösjuk på bussen, nä bokbussen känns inte riktigt som min grej. 

Jag lyckades få en rockring i huvudet och det gjorde verkligen jätteont, nu kan jag inte skylla på något barn på jobbet eller hemma utan det var helt min egen förtjänst, jag skulle hoppa genom den men glömde bort att jag inte är 1.20 längre utan att jag faktiskt är 1.60 och det är ganska stor skillnad när man ska hoppa igenom en rockring. 

Så nu försöker jag att skriva bort resten av kvällen och hoppas att maken packar väskorna till imorron men han sitter jämte och tittar på tv och hoppas nog att jag ska ta tag i packandet, så risken finns att vi åker till hans föräldrar med fyra hundra väskor för att vi inte tar tag i packandet fören om någon timme när vi ska sova och då bara tömmer garderoberna ner i väskorna så slipper vi tänka, låter det som plan tro?

Skrivpuffen idag handlar om skattjakt, och det närmaste jag har varit en skattjakt idag är den nymålade piratflaggan i pysselrummet på jobbet, det var förresten en skattjakt där inne idag, vi letade skatter, eller vi letade efter blöta flörtkulor som skulle slängas för vem vill ha blöta flörtkulor?!

Nä nu ska jag ta tag i packandet, eller i alla fall säga till maken att vi måste ta tag i packandet.  
Glömde visst skriva slutet på bilnyckelhistorien, det beror inte alls på att jag hade fibblat bort nyckeln alldeles själv utan helt enkelt för att jag var så fokuserad på packningen. Eller så var det för att det var mitt fel och vem vill erkänna sina fel inte jag, det är mycket lättare att skylla på maken. Men nu var det i alla fall så att om jag hade kommit ihåg min jacka så hade jag haft nyckeln med mig, tur att jag inte skrek på min käre make, för det gjorde jag inte, jag lovar. Så då var slutet med oxå.

2 kommentarer: