fredag 17 maj 2013

Gränslös kärlek en fredagsmorgon!


Jag har gnällt en hel del den senaste tiden, kanske inte så mycket här i bloggen men överallt annars har jag gnällt, så håll i er nu för här kommer ett inlägg som är så långt ifrån gnäll man kan komma, eller jag hoppas det i alla fall. Jag hade en underbar start på denna fredag, det började med att mina pajkar gav sin trötta mamma en sovmorgon och det tackar jag extra för, sen att den ena kille nog sov länge för att han började bli sjuk det behöver vi inte prata så högt om. Men vi åt en mysig frukost tillsammans och sedan bad jag barnen att de skulle gå och tvätta sig, resultatet ser ni på bilden nedan. 
Sen tyckte mina söner att jag behövde målas och jag höll med, lite ögonskugga hade inte varit fel men jag hade inte tänkt mig det som de hade planerat för mig, eller planerat och planerat det var nog ganska spontant och de tog vad de hittade. Storebror tog en pensel och lillebror tog en toaborste (oanvänd) sen "målade" de mina ben, tack för den! Jag kände mig verkligen speciell, jag menar det är inte många som kan skryta med att de blir målade på morgonen speciellt inte med en toalettborste. 
Sen fick de på sig varsin skjorta och röd keps och sprang till förskolan, trodde jag i alla fall. 
Det var inte till förskolan de sprang utan till glasskiosken även kallad elcentral, så där fick jag stå och välja glass i nästan fem minuter innan vi kunde gå vidare till förskolan. Det är tur att man inte har bråttom sådana här mornar.

                                     
Detta var mitt lilla vis att berätta om en helt fantastiskt morgon och kärleken till mina barn är verkligen gränslös. Visst det är tufft många gånger, men så får man uppleva sådana här stunder så fylls hela kroppen av ett lyckorus och allt känns lättare, till och med pollenallergin lugnade ner sig lite, lite, eller så har de läst mitt brev från igår. 

Skrivpuff: Gränslös

3 kommentarer: