söndag 12 maj 2013

Tiden bara flyger iväg

Som de flesta andra helgen har den här försvunnit fortare än en isglass i solen, vi har dock hunnit med en hel del som att plantera vinbärsbuskar, slå i huvudet, fyndat städ och ätit vuxenrussin. Jag står för vuxenrussinätandet, och nej jag har inte ätit upp några pensionärer, det har jag verkligen inte, vuxenrussin är ett annat namn för godis om ni inte visste det.

Sitter här och försöker förstå att det redan är söndag, jag tycker att det var måndag nyss, eller fredag förra veckan kan det oxå ha varit nyss. Jag menar denna veckan som gick var ju en extra ledig dag i, precis som veckan dessförinnan men nu väntar alltså en helt vanlig arbetsvecka igen. Det känns helt galet, det kommer bli en helt galen vecka, inte nog med att det både är utvecklingssamtal och inskolningssamtal på pojkarnas förskolor, det är sommarfest på en av pajkarna förskolor oxå. Sen har jag kvällsmöte med jobbet och inte nog med det så är det även förskolans dag på torsdag, mycket att stå i och tänka sig den här veckan som ligger framför oss kommer även den att bara flyga iväg för att snart vara slut den oxå. Kanske kommer den att summeras som kaos, kanske kommer den summeras som hektisk och kanske, kanske kommer den att summeras som rolig. Jag håller tummarna för de senare.

Nu ska jag hoppa i säng, försöka läsa lite i en av alla böcker i traven på nattduksbordet, jag skrev försöka det är inte så att jag inte kan läsa, det är bara så att det är väldigt svårt att läsa när ögonlocken hela tiden faller ihop, det blir liksom mörkt då.

Sov gott på er och förlåt för att jag inte uppdaterar bloggen lika ofta som jag önskar att jag gjorde, men livet kommer lite emellan.

Skrivpuff: Förlåt

4 kommentarer:

 1. Sov gott! Glad att du skriver ibland iallafall. Man hinner inte allt man vill - sådant är livet.

  SvaraRadera
 2. Jag förlåter dig, att vara yrkesarbetande småbarnsmamma är ingen direkt lätt uppgift.*L*

  SvaraRadera
 3. Vuxenrussin. :)
  Det är alltid lika trevligt att läsa dina texter.

  SvaraRadera
 4. Så är det. Man hinner inte allt och måste inte heller det. Sug på vuxenrussinen och njut.

  SvaraRadera