tisdag 28 maj 2013

Nystart

Hej hej hallå, jag finns kvar, det har bara varit lite mycket på sistone och därför har det blivit väldigt tyst här i bloggen, jag har inte tänkt på det själv men det var en kompis som frågade om jag hade slutat blogga och nej det har jag verkligen inte. Men nu är det så att jag faktiskt har bloggat, en himla massa har jag bloggat, dock har ingenting publicerats eftersom min hårddisk (hjärnan) inte är inkopplad på internet och det får jag nog vara tacksam för, för jisses vad många konstiga saker och sidor som skulle publicerad då för att inte tala om att jag skulle bryta sekretessen på jobbet. 

Men jag får väl ta mig i kragen och faktiskt plita ner de där orden här istället för att lägga dem någonstans i hjärnbalken för att sedan glömma bort dem. Det är ju mycket smartare att lägga texterna här så att jag kan gå tillbaka och läsa dem igen. 

Ville jag ha sagt något med det här inlägget tro? Nej jag tror inte det mer än att det här får bli en nystart för bloggen men jag gör inte om någonting för det känner jag inte behövs och innehållet kommer fortfarande vara mina vimsiga tankar och funderingar om allt och ingenting. Så varsågoda här kommer nystarten:


Nystart!

Det gjorde jag ju bra det där, så nu är jag på andra sidan då alltså, nej inte den sidan jag är ju kvar här men på andra sidan nystarten, vet inte riktigt vad det heter på den andra sidan men skulle väl kunna gissa att det är gammalmål eller någotsådant, men det kan säkert någon sån där förståsigpåare vad det heter, så jag ska försöka fråga det om jag träffar någon och om jag kommer ihåg att jag ska fråga det. Det finns ju så mycket som jag man vill fråga de däringa. 

Men nu avrundar jag och säger pååterseende och nej det ska verkligen inte dröja tio dagar tills nästa gång, vem vet det kanske blir elva! Men tio dagar blir det inte på ett tag i alla fall. Morsning!

Skrivpuff: Nystart

3 kommentarer:

 1. Tack för din kommentar hos mig, den värmde! Ämnet för texten ligger nära mig också, då betyder det extra mycket att få de där kommentarerna...

  Kul att få läsa dina underbara, glädjande och ibland förvirrade blogginlägg! :)

  SvaraRadera
 2. På återseende. Kul när du skriver.

  SvaraRadera
 3. På återseende. Det är alltid kul när folk skriver.

  SvaraRadera