onsdag 29 maj 2013

Brottningsmatch i soffan

Förbenade dumma egosistiska kuddöverdragsidiot, jag vet man ska inte kalla någon för idiot hur som helst men alltså på riktigt, eller allvarligt som barnen på mitt jobb säger, ska det vara så förbaskat svårt att få på ett kuddöverdrag på en soffkudde? Ja tydligen för nu har jag fått på halva och det sitter snett, tror ni då att jag kan ta av det då för att sätta dit det rätt? Nej så klart att jag inte kan det. Tror ni att jag kan få på det snett då? Nej så klart att jag inte kan det heller, jag blir tokig, så nu står det en soffkudde i soffan i väntan på att någon annan vänlig själ tar sig an problemet för jag och mina handleder har gett upp.

Jag hade tänkt skriva en skrivpuff om livslögner men så kom detta allvarliga problem emellan och fick därför uppta den platsen i bloggen istället, för det är verkligen inte så att jag tycker att det var en svår och jobbig skrivpuff och gömmer mig bakom ett jobbigt soffkuddeöverdrag som lämpligtvis började bråka med mig just idag när det var livslögner på tapeten, nej det är verkligen inte så.

Nä nu får jag nog återgå till soffan och ge den en match till, heja mig!

Skrivpuff: Livslögn(er)

4 kommentarer:

  1. Ärligt talat så tror jag att konsumtionssamhället bygger på en rad livslögner, t ex att man ska kunna ta av ett kuddöverdrag och enkelt sätta på det igen, efter t ex tvätt. :)

    SvaraRadera
  2. Heja! Jag håller på dig i kampen.

    SvaraRadera