lördag 9 mars 2013

Om allt och ingenting

Tänk att den här dagen skulle komma, det bestämdes för flera månader sedan att den 9 mars så skulle jag och en kompis till Växjö och shoppa loss, inte trodde jag då att jag skulle komma hem med massa kassar med nya kläder, kläder som är moderna nu och inte för ett halvår år sedan utan just precis nu. Jag har hela tiden trott att jag aldrig kommer att äga några kamoflagemönstrade kläder men idag hittade jag både byxor och skjorta, dock kommer jag aldrig att ha de samtidigt på mig, jag gissar att det kommer dröja en månad minst innan jag bryter mot detta och har säkert då även skaffat ett par kammomönstrade skor, för det är lite så jag funkar.

Det är verkligen inte lätt att bestämma sig för vad det är man gillar och inte gillar, ta bara det här med köttfärssås, det låter verkligen sjukt äckligt, det ser inte speciellt gott ut men ändå tar jag alltid om när vi har det.

Någonting som man alltid kan lita på är i alla fall marängtårta, det är alltid gott med marängtårta, jag menar varför skulle det inte vara gott med marängtårta, det kan väl inte finnas någon som inte tycker om det eller? Nu undrar ni säkert varför jag skriver som marängtårta i ett blogginlägg om kläder och det ska jag ta och tala om för er, dagens skrivpuff är marängtårta och jag har en jättefin bild på en marängtårta som jag ska visa er strax. Jag har en mindre bra bild på samma marängtårta jag kan visa er den också. Kan ju säga att det är jag som har tagit den mindre bra bilden och maken som har tagit den bra, tror ni att jag fick höra något om att det var jag som tog en platt och tråkig bild? Det fick jag men det var i somras så jag har alldeles strax kommit över detta, men då är det väl dags för nästa tårta att fotografera och då ska jag ta en bild under ifrån, det kommer bli så bra så.

Har kollat melodifestivalen ikväll och jag kan inte säga att rätt låt vann, jag kan inte heller säga att fel låt vann, fast det kan jag egentligen för jag röstade ju på en låt och den vann inte men jag kan inte säga att det var en dålig låt som vann för den var ganska bra. Men såg inte alla likadana ut, förutom bananen, farbröderna och lilla damen som sjöng om döda fiskar? Eller börjar jag bli gammal och inte längre kan se skillnad på pojkidolerna? Kanske är det så, jag menar på min tid kunde man ju se skillnad på alla medlemmar i alla femtioelva pojkband som var poppis på den tiden men tiden förändras säger man ju och så även synen, jag måste till en optiker innan nästa års melodifestival så att jag kan se skillnad på bidragen, för höra någon skillnad är stört omöjligt.

Gokväll!!

Skrivpuff: Marängtårta

Just det bilderna, varsågoda och ja det är samma tårta bara olika perspektiv!!4 kommentarer:

  1. Pojkbanden kanske är sammansatta på något skumt sätt så de ska vara individuella skillnader på dem, t ex en blond, en svarthårig, en brunhårig och en blond till med en annan frisyr. Spelar de dessutom olika instrument så blir de ännu lättare att skilja dem åt. Idolkillarna blir liksom lite mer stöpta i samma form.

    Tårtan såg fin ut.

    SvaraRadera
  2. Det är luggen som förenar pojkidolerna :-).

    SvaraRadera