torsdag 3 januari 2013

Torsdagstankar

Ännu en jobbdag avklarad och vem vet snart är jag kanske inne i det utan att vara så trött att jag ser i dubbelkors när jag kommer hem. Idag har varit en dag med väldigt varierande arbetsuppgifter, inte så mycket pedagogik men det är ju lov än så länge. Men jag har kokat gröt (som visst blev salt på ett ställe bara), har maskerat ett rum och målat ytterpytte lite för att kunna säga att jag har varit med och målat. Sen har jag ju självklart tagit hand om barnen oxå, men det är ju min huvuduppgift så tänkte att jag inte behövde skriva det.

Imorgon är det fredag och jag kommer att ha helg för första gången på väldigt länge, inte för att det kommer vara någon skillnad mot hur de andra helgerna har varit när jag varit mammaledig men ändå. Något som är väldigt positivt med att jobba är att jag inte har tid att tänka på jobbiga saker, jag har inte tid att grubbla och fundera och nästa vecka kommer vi ha fullt med barn på jobbet så då blir det ännu mindre tid till att tänka på något annat än jobbet. 

Så nu hoppas jag att när jag har kommit in i jobbet så pass mycket att jag kommer ihåg alla viktiga rutiner som att ta in tidningen på morgonen (glömde det idag) så har det största orosmomentet och problemet i vårt liv rett upp sig. 

En väldigt positiv sak måste jag få berätta, vi går mot ljusare tider! :)

1 kommentar:

  1. Du kommer säkert vara jättetrött närmaste tiden, men din man får väl ställa upp lite extra med markservicen :)
    Du kommer säkert glömma saker och sådant också, men det är sådant man gör när man är ny, det tar tid att komma in i rutiner , det kommer gå fint ska du se ;)
    Kram

    SvaraRadera