lördag 12 januari 2013

Skrivpuff - Nobelmiddag

Tänk om man någon gång skulle råkar hamna på en nobelmiddag, nu är nog inte risken så stor att man bara råkar hamna på en nobelmiddag för de står nog inte vid entrén och slänger in folk från gatan för att fylla ut de sista platserna, men man ska aldrig säga aldrig har jag hört. 
Då finns det ju vissa saker som man ska tänka på, att pilla i näsan både sin egen och bordsgrannens är inte att rekommendera, nu rekommenderar jag inte det annars heller men jag menar det finns ju tvkameror överallt och vill man inte bli nästa stora youtube-succé så får man snällt vänta med näspillandet tills man kommer hem. 
Man ska inte heller äta från grannens tallrik, det gäller faktiskt på alla middagar och inte bara nobelmiddagen, det finns hög risk för dålig stämning då och man vill ju inte vara den som har dragit ner stämningen på nobelmiddagen. 
En sak som är absolut förbjuden är att dua kungen, alltså man får inte säga DU till vår statschef om man nu skulle prata med honom, men han finns ju i lokalen så risken är ju stor att man springer på honom, chansen är ju större på nobelmiddagen än om man är på någon annan middag det är ju ett som är säkert. 
Nu finns det ju tusen och åter tusen ettikettregler att följa om man ska gå på nobelmiddagen så det räcker ju inte att bara låta bli det jag har skrivit här ovan för att vara säker på att inte göra bort sig så för att vara på den säkra sidan så undvik att gå utanför entrén precis innan middagen börjar. 

5 kommentarer:

 1. Man skulle kunna prova. Att dua kungen samtidigt som man pillar sig i näsan och sörplar i sig Silvias vin. Fast då måste man bli bjuden först och det blir man väl inte.

  SvaraRadera
 2. Fint ihopknutet. "Ju", "ju", "ju".

  SvaraRadera
 3. Pilla i nån annans näsa borde vara obligatoriskt!! Roligt!!

  SvaraRadera
 4. fast det är ju en bra början ,, med de reglerna

  SvaraRadera