fredag 18 januari 2013

Skrivpuff - Ett tråkigt besked

Här vaknar jag vid klocka fem på morgonen och snoozar en halvtimme, tar sedan upp mobilen och kollar facebook och dagens skrivpuff. Ser att dagens ämne ”ett tråkigt besked” och tänker då ut en text i huvudet medan jag fixar kaffe, håret och mackan, jag gör allt ungefär samtidigt så idag luktar jag salami i håret, men det är ju fredag. Sen sätter jag mig vid min dator för att hinna skriva ner texten och fixa lite annat på bloggen innan jag ska gå ut i vinterkylan, skrapa bilen och sedan fegköra ut till jobbet. Men vad händer då när jag sätter mig tillrätta och skriver in bloggens adress och klickar på "enter"? Jo internet har bestämt sig för att inte fungera, det var morgonens tråkiga besked och det här blev inte alls en text om hur jobbigt och frustrerande att få negativa besked ifrån mäklaren efter varje visning Nu vill jag inte alls jämföra dessa problem eller tråkiga besked, inte på något sätt det är så mycket jobbigare att få samtalet om att ingen var intresserad av vårt hus denna gången heller än att internet strejkar lite. På det senare problemet finns en mycket enkel lösning, nämligen dra ur sladden till router och vänta en liten stund. Undra just var sladden till huset sitter och hur länge jag måste låta den vara utdragen innan huset blir sålt?

7 kommentarer:

 1. Ja lite korvpålägg kan man gott få lukta en fredag. Det höjer nog stämningen:)

  SvaraRadera
 2. Det är väldigt trist att vänta på mäklarbesked. Hoppas att det löser sig snart.

  PS Håller med saqer om korven.

  SvaraRadera
 3. Salamifredag är nåt för dig att branda ;)

  SvaraRadera
 4. Det är underbart, det med salamin: "idag luktar jag salami i håret, men det är ju fredag". Och sälja hus är en thriller...

  SvaraRadera
 5. Vi har en sån där jättegod salami just nu, flera är liksom hopsatta så att skivorna blir vågiga, mmmmm. Bra betraktelse.

  SvaraRadera
 6. bra text. Sälja hus är inte enkelt. Lyckats två ggr , så ni lyckats snart ni med.

  SvaraRadera