söndag 25 november 2012

Bland svansar och dregglisar

Idag fick ännu en julmarknad besök av oss, och dagen till ära hade sonen sin svans på sig så han gled runt i lokalen och viftade på svansen alternativt höll för öronen för att det spelades julmusik och det var minsann inte populärt.

Vi fikade lite, åt pepparkaka och drack kaffe, juligt värre vill jag lova. Sen tyckte jag att vi skulle köpa dregglisar och sonen lämnade över pengarna och sedan valde vi två stycken en till honom och en till pappa?! Jag hade ju tänkt att båda två skulle vara till lillebror eller i varje fall en var till barnen men icke sa nicke pappa behövde minsann en dregglis han oxå, jag trodde att han klarade sig med skägget, men jag hade tydligen fel.

Sen bar det vidare i vår blåa fara och vi hamnade tillslut på max i Halmstad där vi moffade i oss pommes så det sprutade ur näsan på oss, nästan i alla fall. Vi åkte vidare till Rusta och köpte lite små paket till väntkalendern som börjar nästa söndag, snart är det jul, det ni! Och nu ska jag läsa ut de sista sidorna i boken så får ni en recension imorgon. Godkväll!

2 kommentarer:

  1. Jag vill bara förtydliga att det alltså var sonen som tyckte pappa behövde en dregglis, inte jag själv!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nämen glömde jag den lilla detaljen, ojdå! ;)

      Radera