måndag 5 november 2012

Måndagsprojekt

Idag är det måndag och då jag har ett litet projekt för mig så kallar jag det helt enkelt för måndagsprojekt, fiffigt va?

Nu är ni säkert nyfikna på vad det är för projekt och då ska jag inte hålla er på sträckbänken längre utan tala om att dagens projekt är:

Besegra tvättberget!

Det är verkligen inte det lättaste men har redan tömt barnens tvättkorg så nu är det bara min och makens kvar. Det finns hopp, men det börjar även bli fullt på tvättstrecket och den där gamla torktumlaren från förra millenniumet vågar jag inte koppla in, eller vågar och vågar, jag vet inte hur man gör. Fast jag skulle nog kunna räkna ut det så krisar det till sig så får jag öppna fönstret slänga ut slangen, hämta förlängningssladden så att den hänger över halva tvättstugan i lagom blåtire-nivå och sedan har torktumlaren bara ett vred så det ska nog gå bra, det värsta som händer är ju att jag krymper makens och mina kläder men jag menar det är väl modernt med tröjor som slutar ovanför naveln och tre kvarts byxor är ju skönt (på sommaren).

Annars fick jag en snilleblixt igår där jag tyckte att maken kunde föreslå kalsongbytardagar på jobbet, men han tyckte tydligen att jag var en idiot, men han sa inget han bara tittade på mig med den där blicken som säger: "Allvarligt Sara, har du verkligen tänkt igenom det du precis sa?!"

Då brukar jag börja förklara mina geniala idéer men det brukar bara sluta med att han rister på huvudet så de skramlar och går iväg. Alltså inga kalsongbytardagar på hans jobb den närmaste framtiden alltså. Jag hade tyckt det var hysteriskt roligt, tänk er typ en fiskedamm där man slänger över sina kallsipper och får tillbaka någon annans, jätteroligt, eller nä kanske inte men i mitt huvud var det skitkul. Men nu gör jag som maken och rister på huvudet och tänk de skramlar här med och nu lägger jag den idéen i soptunnan och inväntar nästa snilleblixt, den måste ju vara bra.

Nu ska jag återgå till mitt måndagsprojekt.

1 kommentar:

  1. Hur går det med utmaningen ? :)
    Ha ha ha låter ju som en utmärkt idé , men det kanske kan bli lite väl spännande med storlekarna på kalsonerna kanske :)

    Kram

    SvaraRadera