söndag 7 oktober 2012

En dag på språng och polisen i barnkammaren?

Det sprakar och pratar och plingelingar i babyvakten men så går man in till lillebror och kan konstatera att det inte var han som har polisen på besök den här gången heller. Tror att det är dags att ändra frekvens på babymonitorn igen.

Dagen började med att jag vaknar på fel sida, dock gick maken upp med barnen och lät mig somna om och tur var nog det för sen vaknade jag och var på ett strålande humör och det har hållit i sig resten av dagen. Morgonpromenaden var fylld av hästar, kor och hurtiga pensionärer och så klart en hel del prat. Sen blev det kaffe och lillebror fick leka lite med en tjejkompis. Efter det blev det en spontantripp till Ikea och vi åt köttbullar tills de sprutade lingon ur öronen på oss. Barnen hittade varsin leksak och vi fyndade lite lådor och speglar (så vuxen man blivit när man är nöjd med sina inköp som innebär att man får mer ordning hemma). Sen åkte vi hem och fikade och dagen avslutades med ett jympapass och sen chipsmys i soffan. 

En intensiv dag men det kändes som en perfekt uppladdning inför den kommande veckan, mycket som kommer att hända och det mesta är spännande, återkommer under veckan med mer info.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar