torsdag 22 augusti 2013

Allt och ingenting

Tiden går så långsamt när man väntar på något, men nu är det bara 12 arbetsdagar kvar sen väntar nya äventyr.

Nu var det inte det som jag skulle berätta om det kommer ett inlägg om detta äventyr när det närmar sig, för 12 arbetsdagar är inte nära nog. Jag tänkte att jag skulle berätta om en ful ovana jag har tagit upp igen och nej det är inte att äta godis, för det tycker jag inte är så fullt, inte just nu utan det är att jag klickat på spara istället för publicera när jag har skrivit ett blogginlägg. Jag vet inte varför men i vissa perioder så tycker jag inte att mina texter är läsbara, eller det är ju ord och meningar men inte så mycket mer. Men nu har jag gett mig fasen på att jag ska skriva ett inlägg idag som jag faktiskt ska publicera, jag har ju faktiskt gjort det de senaste dagarna men det har bara varit korta texter.

Detta inlägget skulle även kunna handla om min morgon som jag hade tänkt bli lugn med kaffe, ägg och fil, detta skulle ätas när barnen fortfarande sov för de skulle få sovmorgon en halvtimma idag, tror ni att de utnyttjade den? Nej så klart inte de vaknade 1½timme innan jag skulle väcka dem, jag hade ju knappt hunnit vakna innan de var uppe och studsade. Sen hittade jag inga byxor att ha på mig, jag har förlagt tre par jeans hur lyckas man med det? Som om inte detta vore nog så saltade jag filen, det var den frukosten det, eller jag hade ju ägget och kaffet. Känner att det var en kanonstart på dagen, nu ska jag snart klä på barnen och få dem till förskolan, innan jag sätter mig i den nyservade bilen och hoppas komma till jobbet utan att det låter som att hela bilen ska trilla ihop i en liten gråtande hög på landsvägen. Sen ska jag jobba, jobba, jobba och kommer att vara siste man från jobbet idag, eller det hoppas jag verkligen att jag är för det är jag som stänger och larmar idag och det blir inte så kul om det är någon kvar då. Tänk sen är det bara en dag kvar till helgen och då ska jag på byxjakt, önska mig lycka till jag lär behöva det.

Skrivpuff: Spara

3 kommentarer:

  1. Lycka till! Och kom ihåg, som Grå papegoja så vist brukar säga: En skriven text är alltid bättre än en oskriven text. Den logiken gäller även publicerandet av texter, bestämmer jag nu. Ibland är lite peppande respons precis vad man behöver!

    SvaraRadera
  2. Håller med C, man ska inte vara så självkritisk, publicera syster! vi gillar ju att läsa!

    SvaraRadera