Om mig

Presentera mig själv, det är alltid lika svårt, vad vill folk ha reda på om mig?

Vill man ha reda på att jag snart fyller 27, vill man kanske rent av veta att det är på självaste julafton jag blir ett år äldre? Kanske ska jag skriva att jag har två barn och en make, eller att jag är lärare, vill man veta sånt?

Jag skulle kunna berätta att jag hatar att parkera, tala inför en folksamling och att jag ogillar att komma försent. Då är det nog roligare att veta att jag älskar kaffe och att jag tappar vantar till höger och vänster så när det är februari så får jag alltid gå med ett par omaka vantar, om jag har tur så är det inte två vänstervantar, eller höger för den delen utan en av varje.

Vill man kanske veta att jag inte delar min makes intresse för datorspel men att jag ändå lyssnar på när han pratar om dem, sen att jag tänker på annat när han pratar det behöver vi inte prata högt om. Att jag förvandlas till en PMSkossa en gång i månaden är inget man pratar högt om, inte i min närhet i alla fall och absolut inte när jag är den där PMSkossan då kan det flyga saker. 

Jag skulle kunna berätta att jag är mörkrädd och att jag inte kan sova om jag har strumpor på mig men då är det nog lite roligare att få veta att jag när jag tränar så mosar jag ofta näsan i golvet när jag gör armhävningar.

En annan sak som jag skulle kunna ta upp i en presentation är att jag ibland har otur när jag pratar, det händer ibland att jag ber sonen hosta i armhålan eller säger att jag ska på gyninstruktion på gymmet. 

Men om jag nu ska ta och berätta något om mig själv så får det nog bli att jag är en glad, skrivtokig tjej i mina bästa år som har två underbara barn och en tokig make som står ut med mig.

Avslutar det här med en bildserie föreställande mig själv, se och njut eller förfasas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar