fredag 9 december 2011

Fuskbygge?!

Fuskbygge är precis vad man kan kalla våra fönster, de byttes strax innan vi flyttade in så då tror man ju att de kommer vi inte få problem med den närmsta tiden, men ack så fel vi hade.

Redan förra året tyckte vi att de drog ifrån fönstren... men sen var de en massa annat som skulle göras och vi jobbade båda två så var knappt hemma nånting, men nu när vi har gått hemma båda två eller alla fyra ska jag väl säga så märkte vi att de blir inte riktigt varmt i den delen av huset som har fått nya fönster. Idag kom vi på varför.

Vi misstänkte att det var dåligt isolerat så maken slet bort listen kring ett av fönstret och vips så hade vi ett litet fönster till... det var hål rakt igen ut till ytterpanelen... det var ju en otrevlig överraskning som vi kunde ha varit utan.

Tänk vilka bekymmer det är med hus alltså... tänk om man kunde ha ringt en hyresvärd som hade fått komma och fixa till det där.. nä nu ska vi göra det själva istället, men å andra sidan så kommer vi ju veta att de blir ordentligt gjort och förhoppningsvis så kommer vi snart att ha det varmare här inne :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar