söndag 24 februari 2013

En lördag i all sin enkelhet

Dagens konsert var en pianokonsert på ett äldreboende i Östergötland, bakom tangenterna stod inga mindre än mina två söner som inte bara spelade under vårt besök, de körde rollator också. Kan man vara annat än stolt som mamma? Nej det kan man inte, de kopplade på charmen och hela äldreboendet smälte, eller ja kanske inte bokstavligt men ett leende spred sig som en löpeld bland boende och personal, tänk vad lite barn kan liva upp. Utflykten var uppskattad av alla generationer, dock inte bilresorna men vi börjar bli vana och snart blir det nog en bärbar dvd!
När vi åt lunch på en hamburgeria så fick barnen varsin leksak, för det ska det ju vara i de där boxarna och tänk min lille son fick ett hårband, även pojkarna vid bordet jämte som var runt tio år fick hårband. Det var inte så uppskattat så dessa hårband bytes mot radergummi istället, så blev det matro igen, i alla fall vid bordet jämte, vi vårt bord hade vi matro hela tiden.

Jag och maken åkte till Rusta för att få lite egentid, farmor och farfar fick lite kvalitetstid med barnbarnen, alla nöjda och glada, i alla fall jag och maken. Jag släpade med mig maken till Rusta för att jag ville titta på krimskrams, inte tänkte jag att han skulle fynda en humidor där, men det gjorde han, kul för honom, tror ni det blev något krimskrams till mig? Nej så klart inte! Men jag är inte bitter jag hittade krimskrams i andra affärer, slutet gott allting gott.

Nähä efter en kväll framför dumburken är det dags att ta sängen på ryggen! Godnatt!

Skrivpuff: Konsert

5 kommentarer:

 1. Låter som en toppendag =) Och om ni skaffar en bildvd så läs för allt i världen mitt blogginlägg först.

  SvaraRadera
 2. Heja barnen! Fast vad är en humidor? Krimskrams är lättare att hitta på egen hand, annars blir man låst, eller jag iaf..:)

  SvaraRadera
 3. Ja vad är en humidor? Härligt med ungarna, låter som sagt som en härlig lördag. Jag brukar be att mina barnbarn få välja leksak innan dom får sin låda, lika bra för annars blir det garanterat fel.
  Hoppas du får en lika fin söndag!!

  SvaraRadera
 4. Egentid på Rusta låter underbart.

  Hälsn "en som älskar Biltema"

  SvaraRadera