måndag 27 februari 2012

Vissa dagar kunde man hoppat över

Det här är en sån dag som jag helst av allt hade hoppat över om jag kunde. Det började redan inatt när jag ammade, då kände jag mig matt i kroppen och hur värken knackade på dörren. Tänkte att jag nog skulle kunna sova bort det mesta, men ack så fel jag hade.
När vi vaknar på morgonen så kan jag inte ta mig upp ut sängen och nästan gråter när jag ens försöker. Så tog två panodil och J fick stanna hemma ett tag för att se om de skulle hjälpa eller inte... Det gjorde det inte så han fick vara hemma och vabba idag och jag fick snällt och fint sjukanmäla mig.

Det har blivit bättre under dan men känner mig matt i leder och muskler.

Sen en annan sak som jag helst hade sluppit är att lilla V fick sitt tremåndaders vaccin idag och han satt i mitt knä och log och såg så förväntansfull ut att sköterskan tyckte så synd om honom för vad hon strax skulle göra. Första sprutan gick ganska bra, han blev lite ledsen men lite massage av benet, en puss på huvet och nappen i munnen så lugnade han ner sig ganska fort. Värre var det med den andra sprutan, han skrek så han blev röd i ansiktet och tappade luften så var helt tyst i flera sekunder innan vrålskriket kom tillbaka. Nu hjälpte ingenting, min stackars lilla bebis hade så ont och blev så besviken. Men jag ångrar absolut inte att vi vaccinerar honom för bättre att han har lite ont när han får sprutan och sen kanske lite feber nu ikväll/natt än att han får nån av de hemska sjukdomarna som han nu blir vaccinerad mot.

Nä nu ska jag göra en matlåda av resterna och sen se om det finns nån kvällsfika så jag kan Mysa (och inte nysa den här gången ;)) ner mig i soffan och titta på Familjen Annorlunda och sen Chefen undercover.
Sen blir det bums i säng! 
En gammal bild på min stackars lilla prins.

2 kommentarer:

  1. Åh vännen! Önskar jag kunde hjälpa dig på något sätt! :(
    KRAM

    SvaraRadera