söndag 6 januari 2013

En söndag i januari

Vid frukosten idag dök den eviga söndagsfrågan upp: Vad ska vi göra idag? Det är samma sak varje söndag, vi blir rastlösa och måste åka hemifrån en stund. Idag fick IKEA ett litet besök av hela familjen. Det var fortfarande rea så vi fyndade en hel del, en del av sakerna är redan undanstoppade i jullådan och ska tas fram nästa jul, sen köpte sig sonen en väckarklocka av gammal hederlig modell för en sådan måste han ju ha, så att man kommer i tid till förskolan. Jag köpte en ny kudde då min gamla har delat upp sig i fyra högar en i varje hörn, så där jag har huvudet är det alldeles platt, men nu är det slut med detta nu ska här sovas på en mjuk härlig kudde om den har fluffat till sig vill säga, den var rätt platt när jag tog ut den ur plasten.

Idag fungerade glassmaskinen och sonen kunde äntligen få äta sin efterlängtade mjukglass. Förra gången vi var på IKEA gick glassmaskinen sönder mellan det att vi hade köpt glasspolett och det att vi skulle hämta glassen, så sonen fick äta bara struten, tror nog att hans föräldrar for mer illa av detta än vad han gjorde. Men när vi stannade bilen utanför varuhuset idag så frågade han om vi kunde pröva om glassmaskinen fungerade idag och självklart kunde vi det, och tänk den funkade. Lycka!

Den första söndagen för året har passerat och jag är mer än nöjd med veckan som varit. Imorgon börjar en ny vecka med massor med spännande utmaningar och tokigheter får jag hoppas, snart ska jag slänga mig i sängen och sova på min nya kudde!


1 kommentar:

  1. Modigt !! Ikea brukar vara full rulle så här års eller det värsta har kanske iof lagt sig nu ?
    Sv tack snälla Sara, blir så glad när mina inlägg kan påverka positivt !
    Kram

    SvaraRadera