fredag 10 augusti 2012

Även denna helgen blir tyst

Det kommer bli en ganska tyst helgen igen, denna gången åker vi till den andra kusten och vi börjar med Västervik ikväll. Där kommer barnen att vara kvar imorgon hos sin farmor och farfar medan vi åker på 50års fest i Kalmar. Sen åker vi upp och hämtar barnen på söndag innan det bär av hem igen. Det ska bli hur kul som helst :)

Det blir några timmar i bilen denna helgen men det är det värt och som tur är så slipper barnen åka med hela vändan. Jag tycker faktiskt att det är lite mysigt att åka bil, så länge man inte har ett skrikande barn i bilen eller att man ska försöka hålla barnen vakna. Men annars är det mysigt, man kan ladda upp med bra musik (maken håller nog inte med om att min bilmusik är bra musik men de struntar jag i), bilgodis och bildricka.

Tänk att det blir kanske besök i Kalmar om bara en månad igen, det innebär att jag kommer ha varit på besök i denna underbara stad tre gånger på tre månader, det är ju fantastiskt. Men mer om det besöket en annan gång, vet ju inte om det blir av ännu.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar