onsdag 25 juli 2012

Sämsta handlingen i år

Två trötta föräldrar som skulle handla present till lillebror och samtidigt köpa mat till imorgon lunch och kvällsmat, vi hade ju naturligtvis inte kommit på vad vi skulle äta varken till lunch eller middag utan skulle komma på detta i affären, redan här är allt jättefel. Lägg då till en 3åring som inte brukar sova middag som sovit en dryg timme i bilen vid klockan 4, han var nu superpigg och körde rally med en korg på hjul så de andra kunderna fick kasta sig ur hans väg. Det gick överförväntan vid leksakerna och det blev bara två nej till saker som han tyckte skulle följa med hem, men sen blev det springa av och i hans ögon lyste busgnistan så man blev bländad på flera hundra meters avstånd. 
Men vi överlevde detta och hem kom vi med serpentiner, en bit rökt bog och två paket fiskpinnar (gissa om vi är nöjda med vår handlig?)
Det hade nog gått betydligt bättre om inte jag och maken hade fått en dusch av John Blunds sömnpulver i ögonen innan vi åkte, men man lär väl av sina misstag, undra just hur lång tid det tar innan vi gör om en sån här dundertabbe?

Dagens fråga från vår underbara 3åring är: "Var är vi?" tätt följt av den ständiga frågan: "Vad gör du?"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar