lördag 7 juli 2012

Båt, turister och skrivkursIdag har vi varit på båtutflykt och båda barnen älskade det, eller lilleman var lite svår sövd när vi var på ön men tillslut så somnade han i farfars famn. 

Storebror badade tills han blev blå om läpparna och ville inte gå upp, jag har inte badat ännu i år och förmodligen blir det inget dopp för mig denna sommar. 

Alltså blir folk trögare när de har semester eller så är folk tröga i allmänhet, jag och maken var uppe på maxi och köpte lördagsgodis och då använde vi oss av självscanningen. När vi står och ska betala så kommer det en familj med famnarna fulla med varor, de dividerar lite om de ska ta självscanningen eller inte och tillslut bestämmer de sig för att jo det ska det göra. Så kommer de fram till datorn/kassan där man ska betala och då får man ju som vanligt frågan "har det gått bra att scanna alla varor?" "Nej" svarar pappan och tacka sjuton för de, de har ju inte haft nån sån makapär som skjuter in varorna med, de har alltså inte scannat överhuvudtaget. Ja de var turister för det hörde jag på dialekten :P Jag hoppas för deras skull att de bara hade lämnat huvet hemma för annars är det synd om dem.

Den däringa skrivkursen står still just nu, eller nej den har stått still, tills idag när min handledare skickade ett efterlysningsmail till mig och då blev det fram minsann. Men att det ska vara så svårt att skriva på beställning och styda uppgifter, det trodde jag inte. Men det är väl bara att pressa fram en text, hur svårt kan det vara lixom?

1 kommentar:

  1. Nä hur svårt kan de va för dej som bara spyr ut den ena storyn efter den andra och bra blir så kom igen nu. bara skriv gumman det blir ju bra!!!'
    mom

    SvaraRadera