onsdag 19 december 2012

Fredagsfeeling

Igår var det alltså sista dagen för sonen på förskolan innan de tre veckor långa jullovet, men eftersom han har gått tis, ons och torsdagar under ett års tid så är det ju fredag idag, det begriper ju varje människa. Tyvärr är det bara onsdag och jag vet inte riktigt hur jag ska hantera detta. Det finns naturligtvis en massa positiva saker med att det inte är fredag så jag får helt enkelt fokusera på dem. 

 • Alla julklappar har inte dykt upp ännu, så det är en himla tur att det inte är fredag då hade jag haft panik och stått ute vid brevlådan och hoppat för att hinna haffa brevbäraren som inte alls är skyldig men det hade varit han som hade fått stå till svaras. Men vi är inte där ännu så jag lugnar ner mig.
 • Vi måste handla mer till jul, eller rättare sagt vi måste handla inför jul. 
 • Jag måste förbereda ett födelsedagskalas, för tänk jag ska faktiskt firas i år, nu känner jag mig tillräckligt gammal för att kunna firas igen, 27års trotset verkar inte påverka om jag vill bli firad eller inte, eller så är det just det den gör, påverkar alltså och blir man lite mer ego när man är 27? 
 • Jag måste börja packa inför mellandagsresan, visst låter det spännande med en mellandagsresa? Sen att vi åker dit vi alltid åker det är ju en helt annan sak och packa måste man göra oavsett vart vi ska.
 • Mina klänningar har inte kommit heller, så hade det varit fredag nu så hade sopsäcken fått åka fram och bli pimpad inför jul. Men än finns det hopp!
Sådär då ska jag bara inse att det är onsdag och hur jag gör jag då detta på bästa sätt?

Förmodligen så inser jag imorgon att det inte alls var fredag idag utan torsdag för att det kommer ju vara fredag när jag vaknar imorgon också. Det här kommer bli en rörig vecka! Bäst att jag sätter fart så att jag kan få vakna  upp till en ny fredag med lite mindre måsten.

1 kommentar:

 1. Alla bra företagsledare vet att man måste delegera arbetet ;)
  Du får outsorca lite till maken och tja...varför inte barnen också! Det kan bli en jätteintressant jul & kalas ;)
  Kram

  SvaraRadera