tisdag 18 december 2012

Skrivpuff - Att vakna upp

Det är bara 15 dagar kvar, dags att vakna upp ur mammaledighetsdvalan för snart är det dags att kliva in i sin yrkesroll 8timmar om dagen. Men det blir en mjukstart, det är några månader kvar innan, lämna-jobba-hämta-sova-karusellen tar fart på allvar och till dess ska jag nog ha både vaknat och blivit pigg. Har inte jobbat sedan maj 2011, är nog lite ringrostig men å andra sidan så har jag klarat det förut och alla andra verkar klara det så varför skulle jag bli något undantag. Jag har smygstartat, jag har letat fram läroplanen och tittar i den lite då och då men det kommer inte vara förens jag kliver innanför grinden som pedagogglasögonen åker på och det kommer nog ta en vecka eller två innan jag är tillbaka i tänket men det ska bli jättekul och spännande.

5 kommentarer:

 1. Min erfarenhet är att man knappt hinner blinka innan det är det som vanligt igen.

  SvaraRadera
 2. Jag minns bilresan till jobbet efter första föräldraledigheten - hur vanliga Charlotte liksom gradvis knäpptes på igen och mammaledighetsCharlotte knäpptes av - meter för meter. Det var otroligt märkligt.

  Sedan minns jag första gången jag gick på toa på jobbet efter det. Känslan av att vara därinne själv, utan att någon stod och skrek på andra sidan dörren. Den var ljuvlig.

  SvaraRadera
 3. Och lycka till med nya betygsskalan! Häpp

  SvaraRadera