fredag 28 september 2012

Att lägga saker på BRA ställen

Är det bara jag eller lägger ni andra oxå saker på "bra" ställen för att lätt kunna hitta dem sen?

Jag gör så i alla fall men de här bra ställena är sällan bra ställen när jag väl ska hitta sakerna igen. Som idag, jag skulle leta upp en sängmobil som det är en tjej som vill titta på i eftermiddag och jag letade ju så klart på de ställen där jag har alla andra bebissaker som jag vill bli av med, men tror ni att den låg där? Nej så klart inte.
Efter mycket letande och en andra vända ut i garaget, kan ju säga att vid det här laget hade jag panik och kände mig så jäkla dum för att jag inte hittade den. Jag visste ju att jag hade den någonstans. Men där i garaget såg hittade jag den tillslut, i sufletten på barnvagnen. Japp då kände jag mig genast smartare, eller nä just de. Menmen det var nog inte sista gången jag lägger en sak på ett bra ställe för att lätt kunna hitta de sen.

Men de värsta var nog när jag första sommaren i Kalmar skulle följa med några kompisar och bada, när vi bestämde oss för att åka till stranden så var vi nere på stan och jag hade inga badkläder med mig. Så vi åker hem till mig och jag springer upp för att hämta mina badkläder allt går bra så långt men sen kommer jag till mitt problem, jag har lagt nycklarna på något bra ställe och nu hittar jag de inte. Får ringa ner till mina kompisar och säga att de kan åka utan mig för jag kan inte låsa dörren för mina nycklar är borta. Upp för trapporna kommer en killkompis, naturligtvis tror han att han kunna hitta dem tror han för killar är ju så logiska. Nu är inte jag så logisk, det tycker inte jag i alla fall, så medan han letar i hallen så tar jag en vända in i garderoben och där i en av lådorna har jag slängt ner nycklarna. Så jag kunde tillslut följa med och bada. Slutet gott allting gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar