lördag 24 november 2012

Smärthelg och chipssmulor

Att trilla på ingenting är något jag har tränat länge på och kan numera titulera mig specialist inom detta område. Idag var de inte riktigt ingenting men jag halkade av trottoarkanten som ingenting och staplade till och fick tag i barnvagnen som så lägligt gick jämte mig, det är ju tur att det finns fler användningsområden för dessa. Till en början gjorde det bara ont i mitt lillfinger och när jag tittade till hur den lille stackaren hade klarat sig så ser jag till min fasa att det har blivit en blodblåsa, nästan så jag fick ringa efter taxi och åka de 200m till sjukhuset men jag hejdade mig. Efter en stund så märker jag att det inte bara var mitt lilla lillfinger som hade fått sig en kyss utan även min höft och min fot, för när vi är på väg till bilen känner jag hur det pirrar i hela benet och det brukar det inte göra, det går nog över så småningom.

Så det blir en smärtfluddrig kväll till, den här helgen går i smärtans tecken vill jag lova, men ska man ha ont så kan man ju ha det ordentligt.

Nu ska vi göra plockmat för vi orkade inte åka och köpa pizza, efter att ha varit iväg två gånger idag och båda gångerna har vi hamnat på maxi, det är där man hänger förstår ni, eller i varje fall är det där vi hänger.

Ikväll blir det så mycket bättre och spel, tror nog jag känner en viss make som kommer bli galen på mig när jag lyssnar på tvn när han ställer frågor, eller ännu värre när jag ska ställa frågor och jag proppar hela munnen full med godis så att de sprutar chipssmulor när jag pratar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar