lördag 19 maj 2012

En lista om mig!

Hittade den här listan hos min underbara vän Lina-Marie, klickar ni på hennes namn så hamnar ni på hennes lista. Det här blir ju min lista eftersom jag har ändrat svaren i den så att det blir mina svar istället för hennes, ville bara förklara så att det inte blir något konstigt. Nog om de, nu kör vi så håll i katt och hatt!

Namn: Precis som bloggen säger så heter jag Sara
Ålder: Inte ska man väl prata om ålder på en fin dam? Nej jag tänkte väl de, alltså är jag 26½ 
Längd: Från tårna och upp mäter jag 162cm
Skostorlek: Mina fötter är lika veliga som jag så 36-38, ja alltstå 37 går oxå bra ibland.
Född: Ja de är jag verkligen annars hade de varit svårt att skriva det här.
Bor: I ett hus 
Gör just nu: Vad tror du att jag gör? Bloggar så klart!
Vad är du rädd för: Allt som är farligt och ska vi gå in på de så tar den här listan aldrig slut så jag sätter punkt här.
Vad är du mest nöjd med hos dig själv: Allt! Idag har jag en bra dag ;) 
Det roligaste jobbet du haft: Räknas ideella jobb man har haft så är det helt klart att ha jobbat på studentkåren i Kalmar.
När tog du ditt körkort: På morgonen innan jobbet.
När grät du senast: I förmiddags när jag såg Bilar.
När skrattade du senast: Jag skrattar lite nu.
Vem åkte du bil med sist: Mamma, det var en upplevelse vill jag lova.
Vad köpte du när du drog ditt kort senast? Det kommer jag inte ihåg för jag har nog inte dragit mitt kort på flera år, jag stoppar in det.
Vem åt du mat med sist: Hela kollektivet Gladan.
Vem sov du hos sist: Det måste ha varit hos mina svärföräldrar, fast ska man vara petig så sover jag ju borta fast hemma varje natt. Alltså jag sover ju hos mina föräldrar fast de är hemma lixom, hänger ni med?
Vem sov hos dig sist: Ojojoj vad svårt, ska jag komma ihåg alla som sover hos mig? Det måste ha varit Ida eller mamma, de sov i egna sängar då och inte mellan mig och maken.
Vad var du rädd för när du var liten: Djur, höjder, gubbar med skägg (om ni vill veta så har maken min skägg, men jag är inte rädd för honom)
Vad ville du, som liten, bli när du blev stor: Lärare eller ambulanssjuksköterska, jag har alltså uppnått min dröm, varför är jag inte nöjd?
Hur många gånger har du besökt ett sjukhus när du själv varit patient: Allvarligt, menar den som gjort den här listan att jag ska komma ihåg det?  
Värsta smärtan du råkat ut för: Borde skriva förlossningarna men den smärtan var ju positiv. Så jag skriver när höften hoppa ur led och sedan hoppa tillbaka och hela jäkla nederdelen av kroppen krampa ihop, där snackar vi smärta och den var inte positiv. Den då blivande maken fick ringa efter de snälla ambulanskillarna som fick bära ner mig från tredjevåningen och köra mig till sjukhus (där har vi en gång om jag ska svara på förra frågan). En annan sak som jag kom på hände vid det här tillfället var att när jag skulle hem dagen efter så hade vi inte fått med några skor till mig och de hade regnat ute så jag fick sitta med blöta strumpor taxin hem (kanske inte har med smärta och göra men det här är min lista).
Något som gjort dig riktigt glad i ditt liv: När min make friade då grät jag så mycket när jag ringde hem till mamma att hon trodde att vi hade gjort slut, så tokigt det kan bli. Jag var ju överlycklig :D
Något som gjort dig riktigt förbannad: Haha, ja de finns massor, kan bara inte komma på något just nu. 
Dold talang: Läser fortare om texten är upp och ner än om den är rätt vänd. 
Vad finns oftast i din handväska: Kvitton
Har du någonsin tagit eller provat droger: Nej om man inte räknar alkohol som drog men droger är ju farliga och de är ju inte alkohol för de säljs ju i statens butiker. 
Har du piercing eller tatuering: Fem hål i öronen, räknas jag som en av de tuffa nu?
Vilket är ditt favoritplagg: Brottarlinnet, det går att ha till allt.
Ord du använder för mycket: Usch och men.
Vem litar du mest på i hela världen: Mig själv! Låter kanske ego men man står sig själv närmast och jag tycker det är viktigt att kunna lita på dem jag har i min närhet. Jag litar så klart på andra oxå men mest så litar jag på mig själv och det var ju de frågan var.
Hur många barn vill du ha när du blir stor: Jag är stor och har två barn. 
Favoritgodis: Choklad, lösgodis, choklad och plopp (fast det är ju choklad det oxå)
Vem ser du upp till: De flesta med tanke på att jag bara är 162 ;)


Eftersom det här nu är ett egoinlägg så slänger jag in en bild på mig själv oxå bara för att jag kan!


 Imorgon kommer full rapport med bilder från treårskalaset! Nattinatti!

1 kommentar: