torsdag 17 maj 2012

Trosdagstankar

Ja jag vet att rubriken är felstavad men nu ville de stå så, jag har försökt ändra fyra gånger och det blir samma resultat varje gång så nu ger jag upp och låter det stå så.

De två senaste torsdagarna (oj titta det bidde rätt, tänka sig) har ju varit fredag med tanke på att det varit Let´s Dance då, ikväll känns som söndagkväll, men borde vara lördag fast det är torsdag, hände ni med?

Jag känner mig som en virrpanna just nu och inser att jag inte alls är okej med att det är den 17 maj idag, det innebär först och främst att min bebis blir ett halv år! Grattis till honom. Det är helt underbart att han redan är ett halvår och snart är han ingen bebis längre utan ett litet barn :) Helt fantastiskt, så det är inte pga halvårsdagen som jag inte tycker att det är okej att det redan är mitten på maj. Nej det är för att om en vecka fyller min buskille 3år! Grattis till honom oxå lite i förskott sådär och nej det är inte för att han blir 3 år som jag nojjar utanför att vi ska ju fira honom. Vi ska ha ett litet kalas nu på lördag och sen ett första helgen i juni och har jag planerat någonting tror ni? Nej just de, det är ju jag i ett nötskal så jag orkar inte ens bli förvånad eller irriterad på mig själv. Stackars mina små barn för att ha en sån virrpanna till mamma. Jag är glad att han inte blir äldre så det skulle varit barnkalas med riktiga barn som gäster, det får man ju ju planera ganska långt i förväg. När börjar de ha sånna kalas, nån som vet? Jag kanske behöver planera det redan nu?

Det är tur att det är fredag imorron så att jag kanske hinner handla nån ballong iallafall. Present har varit klart sedan länge, sånt är jag duktig på att komma ihåg, när det gäller mina egna barn iallafall ska jag köpa present till någon annan så gör jag nog gärna det nästan när det är försent. Hur blev jag sån?

Jag verkar ju verkligen inte vara någon bra person på att planera saker och ting, bröllopet till exempel det snoddes ihop på ett halvår och jag kan säga att jag var inte speciellt inblandad i att det blev så bra som det blev :)
Nu brukar ju saker och ting ha en förmåga att lösa sig iallafall vet inte om det är jag som jobbar bäst under press eller om jag har en massa räddande änglar omkring mig som ser till att allt blir tipptopp, kanske en kombo av båda :)

2 kommentarer:

  1. Det brukar ju bli bra tillslut. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja jag vet, speciellt när du är i närheten <3 :) Kram

      Radera