fredag 25 maj 2012

Jag borde stannat hemma

Ikväll var vi och handlade hela lilla familjen, jag stressade runt som en toka efter grillad kyckling och det fanns ingen, det fanns ju inte ens en tom hylla där den grillade kycklingen skulle ha legat. Jag letade reda på maken som var med barnen i mjölkdisken och drar med honom till köttmarknaden för att visa att det minsann inte fanns minsta lilla kycklingvinge. Men under den minuten jag var borta så har de rullat ut en hylla med grillad kyckling, som maken så klart hittade på 2sek, asså det är inte okej för en så stor mataffär att leka gömma kyckling med mig en fredagkväll, det hade varit mycket bättre en söndag.

Sen var de vidare till lösgodiset för det är ju ändå fredag, sagt och gjort så tog jag en påse å en slev och började ösa, det blev bara lite på botten för påsen är ju stor som en 5kg potatis säck! Så när jag är mitt uppe i mitt ösande så säger maken att jag ska köpa några sorter som han gillar oxå (äckligt godis alltså) och jag hittar några lakritsbitar som han säkert skulle tycka om så jag tar en full slev och lägger den, jämte påsen! Hallå pinsamt, det ligger vita, blå och svarta godisar överallt på golvet. Så jag bryter ihop lite det kom nästan en liten tår men maken kom och rädda mig och så pekar han på en godissort nämligen de där små djävulsbitarna som jag nyss fyllde golvet med och tycker att jag ska ta några såna.
"Det har jag ju redan tagit" svarar jag.
"Men du la dom ju på golvet"
Just det ja, det gjorde jag ju, glömde visst den lilla detaljen.

När vi sedan har betalat så tar maken de två överfulla dåligt packade påsarna och älgar iväg, jag får då den stora gigant vagnen med två barn i som jag ska försöka ha med mig ut ur affären. För att komma ut får jag köra slalom kring de andra tanterna och gubbarna som inte kunde bestämma sig för om de skulle stå still eller förflytta sig och så fort jag närmade mig så började de stillastående gubbarna röra på sig och de gående tanterna stannade. Så där hade jag fullt upp med att vrida knän ur led och bromsa vagnen med hela min kroppstyngd så jag glömde helt bort att min kjol var tre storlekar för stor och att jag måste spänna ut magen för att inte tappa den. Jag använde så klart magmusklerna när jag förflyttade kundvagnen från hell så då blev magen lite plattare och kjolen åkte ner och så jag visade halva röven för affären (eller de såg mina trosor).

Undra om jag får följa med och handla fler gånger?
Men trevlig helg eller nåt.

1 kommentar:

  1. Hahaha, tack för TRE asgarv, såhär på fredagkvällen!

    SvaraRadera