onsdag 23 maj 2012

GLASS och minnen

När storebror kom till förskolan idag så sliter han upp den medhavda kylväskan och tar upp en kylklamp och skriker GLASS! (nej han äter inte glass så ofta). Sen när jag lägger ner hans "glass" och tar fram den riktiga så tittar han mycket skeptiskt på mig men följer sedan med in i köket för att lägga den i frysen. Stora killen imorron blir han 3år!

För tre år sedan var vi på barnkalas och jag var jättetjock, såg mig själv i en hel kroppsspegel och blev förvånad att de var en till som var gravid på kalaset, Jag åt hur mycket tårta som helst och sen svullade jag hamburgare och marängswiss när vi kom hem. Sedan blev det kubbspel, jag var envis som en gris och skulle inte ha hjälp att plocka upp pinnarna och stånkade som en strandad säl som försöker ta sig ner i vattnet igen, det måste ha varit en syn för grannarna kom ut och skrattade åt spektaklet. För att fullända dagen så tittade vi på komedier som jag inte fattade ett tjota av, det är inte lätt att hänga med i skämten när man måste tänka på att man ska andas :)

Denna bilden är inte från dagen jag skrev om ovan,
 men de bilderna ligger på en annan dator så det var antingen den här eller ingen alls :)

4 kommentarer:

 1. Åhhhh, jag älskar gravidbilder! Hälsningar V-v-nästan-prematur-föderskan! =D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det ser alltid så mysigt ut med gravidbilder, synd bara att de ljuger. Vad kul att du hittat hit igen. Det blev alldeles för mycket ljus i mitt huvud när jag fick adressen till din nya blogg :(

   Radera
 2. Assåååå, va?? Ljus i ditt huvud? frågorpådet-bloggen?? Whut? Och vaddå ljuger? Gud vad luddig du är, tala ur skägget kvinna!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tar av mig tomteskägget och försöker igen ;) Hade fullt upp med att välja vilka ljus jag skulle köpa så då fick det inte plats med nån annan info i min snurriga hjärna. Ja det var den bloggen, tackar! Och jag tycker att gravidbilder ljuger, för de visar inte hur ont det gör att vänta barn (foglossning syns inte på bilderna). Mer tydligt nu?

   Radera