onsdag 16 maj 2012

Ljusparty!

Då har jag varit på mitt livs första ljusparty, jisseness vad ljus det finns och i vilka dofter sen, allt från toarent till tant, nej men det fanns ljus som luktade gott oxå eller doftade kanske är ett mer korrekt ord. Trevligt hade jag och drack kaffe gjorde jag så här lär det bli en vaken kväll/natt eller så somnar jag iallafall i ren utmattning, jag menar jag har inte träffat så här mycket folk som jag gjorde ikväll på flera månader :)
Men nu får jag skärpa till mig, det går ju inte att sitta här och uggla, nu får jag se till att jag träffar lite människor så att jag inte blir folkskygg. 

Åter till ljuspartyt så fanns det hur mycket som helst som jag skulle kunna ha köpt men jag menar att jag köper ljuslyktor det händer ju inte. Nej det gjorde det faktiskt inte ikväll heller, men var allt bra sugen på en av "lamporna" men det skulle vara ett ljus i så klart. Det fick bli tre ljus, tänka sig jag nöjde mig inte med ett utan det blev tre för det var ju billigare att köpa tre. Sen kommer man hem och börjar fundera lite, var de verkligen billigare att köpa tre ljus mot att ha köpt ett? Nej så klart att det inte var de och jag föll för säljsnacket eller produktkatalogen i det här fallet, så det lyckades ju. Grattis till dem och bättre lycka nästa gång säger jag till plånboken.
Och ljusen luktar förlåt doftar melon, det var den enda doft hon inte hade med sig som man kunde lukta på så det får bli en glad överraskning. Tänk nu om de luktar skit, vad gör jag då? Jag menar jag köpte ju tre för de var ju billigt eller dyrt eller smart eller vad det nu var?

Sen är ju frågan om jag kommer elda dessa ljus eller om det kommer få stå på en hylla och samla damm i fem år som alla andra av mina ljus får göra. Kan säga att det inte är jag som elda upp de efter fem år utan det är maken som tröttnar på att ha dammiga, oanvända ljus i hyllorna som börjar ändra form för att de har fått solljus på sig. Förstår inte varför jag är sån, som en hamster som ska spara på allt, varför ska man spara på allt för? Men man kan väl inte elda ljus man har fått i present eller kan man de? Tack för presenten den var fin men nu är den uppeldad, hur snällt är de på en skala?
Så då borde jag ju kunna elda ljus som jag har köpt själv, eller kommer jag vara för snål för de? Det är väl fint med ljus som är oanvända eller? ;)

Har inget kort på de ljusen jag köpte eftersom jag inte har fått hem dem ännu så det får bli ett kort på en ljuslykta mamma har gjort :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar