fredag 8 juni 2012

Ännu en lista


Jag älskar listor så därför tror jag att ni oxå gör det :) Här kommer i alla fall en lista till, håll tillgodo!
1. Hur gammal är du om fem år?  31
2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Mina barn, men innan dagen är slut så kommer jag att ha umgåtts med min make och mina föräldrar i minst två timmar oxå.
3. Hur lång är du? Ungefär så här (visar just nu med armarna).
4. Vilken är den senaste filmen du sett? Såg på Den lilla röda traktorn tidigare idag, räknas den fast det är en serie? Annars får jag nog säga Bilar.
5. Vem ringde du senast? Sanna, fast i min telefon heter hon Krång?! Fråga mig inte varför men de har hon gjort de senaste 10åren.
6. Vem ringde dig senast? Svärmor, hon berättade att hon hade hittat sitt skärp som kom bort när hon var och hälsade på oss för över ett år sedan (ja alltså vi har ju setts sen dess men skärpet kom bort då, nu får ni ju hänga med) de hade hon nu hittat i sin jobbeväska så hon har alltså släpat de här borttappade skärpet fram och tillbaka till jobbet i ett års tid, som det kan gå.
7. Hur löd det senaste sms:et du fick? Hej jag kommer hem senare typ halv 4
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Åh vad jag skulle vilja säga ringa för jag gillar att prata men eftersom jag mest skickar sms så är det nog det jag föredrar.
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Gifta, fast de har inte sina ringar på sig, gills det ändå?
10. När såg du senast din mamma? .Innan hon åkte till jobbet i förmiddags.
11. Vilken ögonfärg har du? Blågröna
12. När vaknade du i dag? 6.48
13. Vilken är din favoritjulsång? ... Jag hatar julsånger om någon undrar, så jag vet inte vad de heter.
14. Vilken är din favoritplats? Ojoj vilken svår fråga men får nog säga sängen just nu för fy sjutton vad skönt det är att sova.
15. Vilken plats föredrar du minst? Tandläkarstolen eller gynstolen kan inte skilja på dem, eller jo det kan jag naturligtvis för på gyn är de en ensam person i rummet hos tandläkaren är de två.
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? 8juni 2022 är en onsdag så förmodligen är jag nog på jobbet då, kanske inte så roligt svar men det så är det.
17. Vad skrämde dig om natten som barn? Allt! Mörkret, samma som skrämmer skiten ur mig nu.
18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? Min son, när han la huvudet på sne och tittar med pilimariska ögon på mig då kan jag inte låta bli att skratta.
19. Hur stor är din säng? På vilket håll är ju då motfrågan?
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Jag har ju inte jeans på mig kan jag ju säga
22. Hur många kuddar har du i sängen? 1 eller 2 om jag räknar makens men den brukar han få ha ifred för det är en sån där vågigkudde, inte skön alls.
23. Vem var din första idol? Björne?! 
24. Väggur eller klocka på armen? Mobilen
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Ja
26. Är du social? Ja det är, så har lite abstinens nu när jag går hemma och är mammaledig, tänkte i mitt stilla sinne att då skulle jag träffa folk var enda dag men så har det ju inte blivit.
27. Vilken är din favoritglass? Mjukglass, inbillar jag mig iallafall men det är nog för att jag inte har fått äta de när jag var gravid.
28. Vilken är din favoritefterrätt? Marängswiss, även bra om man ska få igång förlossningar, dock funkar det bäst ihop med ett kubbspel.
29. Tycker du om kinamat? Ja
30. Tycker du om kaffe? Vad är det här för dum fråga? Klart jag inte bara tycker om kaffe jag älskar kaffe.
31. Vad dricker du till frukost? Vad tror du? Kaffe såklart.
32. Sover du på någon särskild sida? Helst med ansiktet ifrån maken, hans sömnryck är inte att leka med och har man blåmärken i ansiktet så börjar ju folk undra vad man lever i för relation egentligen. 
33. Kan du spela poker? Haha nä, men har spelat en gång men jag fick aldrig vara med fler gånger för jag vann utan att fatta vad jag gjorde. Stackars de pokergänget!
34. Tycker du om att mysa/kela? Nja, både och.
35. Är du en beroendemänniska? Japp
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Känner och känner, vet några stycken som har det.
37. Vill du ha barn? En kuggfråga till tror jag bestämt? Lite sent att ångra de jag har kan jag tycka. Så självklart vill jag ha de barnen jag har men inga fler, nu får någon annan ta ansvar att befolka jorden jag har gjort mitt. 
38. Kan du några andra språk än svenska? Sariska, lite kaspiska och en gnutta engelska.
39. Har du någonsin åkt ambulans? Ja två gånger, ena gången som stöd för en jobbarkompis och den andra när höften bestämde sig för att hoppa ur led.
40. Föredrar du havet eller en bassäng? Havet då kan man leka diskmaskin i vågskummet.
41. Vad spenderar du helst pengar på? Ullaredstrippar 
42. Äger du dyrbara smycken? Inte pengavärde men jag har smycken som betyder oerhört mycket för mig.
43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? Vilken svår fråga, nu tittar jag inte så mycket på tv längre fast snart drar ju allsång på skansen igång så då kommer jag sitta klistrad.
44. Kan du rulla med tungan? Beror väl på vad jag ska rulla.
45. Vem är den roligaste människan du känner? Min lillebror är ganska rolig han, men de flesta jag känner är roliga, tror inte att jag har en enda tråkig kompis.
46. Sover du med gosedjur? Räknas maken?
47. Vad har du för ringsignal? Den som följde med telefonen, men jag hör aldrig det ringer om jag inte sitter och stirrar på telefonen och det händer att jag gör.
48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? En hel drös :)
49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? Vällingpaketet.
50. Flirtar du mycket? Inte längre, har nog glömt bort hur man gör.
51. Kan du byta olja på bilen? Haha, nä varför tror ni att jag är gift för? (så klart för att jag är kär i honom och för att han kan byta olja på bilen)
52. Har du fått fortkörningsböter någon gång? Nej, jag har aldrig blivit stannad av polisen för att visa körkort heller, fast jag trodde de ville se mitt oxå när de stannade maken, men de ville de inte. 
53. Vilken var den senaste boken du läste? Pannkakstårtan
54. Läser du någon dagstidning? Smålänningen
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej
56. Dansar du i bilen? Japp jag och maken kör fuldansen ibland men det pratar vi inte högt om.
57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? Råkade nog få in p3 i bilen häromdagen, men vill inte påstå att jag lyssnade så mycket.
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Jag torkade bort majskroksdregel från min bebis innan idag, de tycker jag kan klassas som krafs på papper.
59. När var du i kyrkan senast? Min examen 2008 kanske? Kan det stämma?
60. Är du lycklig? Precis just nu så har jag stora killen i mitt knä och myser (hade han varit en katt hade han spunnit men nu är han ingen katt) så då kan jag inte annat än att svara ja.
Det var visst ganska många frågor, 60 för att vara exakt :) Nu är min kaffekopp tom och jag ska återgå till städningen. Morsning korsning!

2 kommentarer:

  1. Oooohh vad roligt, jag ska också göra en lista!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Spännande :) Då måste jag läsa sen, älskar som sagt listor :)

      Radera