tisdag 3 april 2012

Min lille bil

Nu är min lille bil hemma, eller min och min bil förresten den står ju på gubben och det är han som kör mest med den. Men nu var de ju faktiskt jag som var med när den dödde lite så då fick de bli min bil. Det var pappa och min gubbe som var och gav den HLR så att den vaknade till liv och nu sitter den uppkopplad så att jag kan köra med den imorron, ska dock inte glömma lyset på, inte imorron iallafall. Funderar på att skriva en lapp och sätta upp på vindrutan men frågan är vad farbror blå tycker om de, eller hur långt jag kommer utan att köra på något?

Har precis varit duktig och uppdaterat bilddagboken, hade inte gjort de sen i februari, nu får jag ju för sjutton skärpa till mig. Men de har varit lite flytt och influensa som varit ivägen, fast i omvänd ordning då.

Bjuder er på en bild från bilddagboken :)
Nu ska jag snart gå och sova, ska försöka undvika att gosa med makens armhåla, den var inte så gosig har jag märkt. Vad jag skulle dit och gosa för kan man ju fråga sig men jag tänkte klappa lite på hans axel  eller på kinden, inte sjutton visste jag hur han låg så då hamnade jag i armhålan. Tur att jag inte väckte honom, då hade de varit synd om min lille gubbe och tur för honom att han inte väckte mig så då hade det varit SYND om min lille gubbe, det kan jag lova. Usch blir irriterad bara jag tänker på det, så får nog sluta med det innan jag blir sur på honom för någonting som han inte har gjort. Som ni märker så har han det inte alltid så lätt men å andra sidan så har jag inte de heller när det är nån morgontrött människa som ger barnet välling en halv timme innan frukost ;)
2 kommentarer:

  1. åhh herre gud! Victor är ju en mini-johan! Sätt på lite bockskägg så kan man ju inte se skillnaden hihi

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha tur su inte sa att han är lik mig om man sätter dit ett bockskägg :P

      Radera