torsdag 5 april 2012

Upp på kvasten och iväg

Är det idag man ska åka till Blåkulla? Jag har tappat bort min inbjudan och hur funkar det egentligen när man ammar? Får man åka dit med en bebis, det är ju en pojkbebis? Jag har noll koll, min kvast har gått och gömt sig den gillar inte att jag vägrar flyga mer än ½m över marken för att jag är så hjödrädd, den tycker att det blir för krångligt att flyga så lågt.

Undra om det finns någon säng jag kan lägga mig på i Blåkulla? Fatta hur ont i ryggen jag kommer ha av att sitta på ett såntdäringa kvastskaft hela vägen, kommer ju bli sängliggandes minst en vecka och vad händer då när Blåkulla stänger efter påsk, blir jag vräkt då eller tvingas jag vara kvar ett helt år? Det går ju inte så länge är jag inte mammaledig och jag har definitivt inte så många semesterdagar kvar.

Nej det får nog bli till att stanna hemma i år oxå. Vill inte riskera att flyga vilse, plus att de ska snöa, jag har inget regn/snöskydd till min kvast. Får se hur de blir nästa år, ska försöka hitta en kvast med hjul på så kan jag ta motorvägen till Blåkulla istället för att flyga.

Lycka till ni andra som faktiskt väljer att flyga dit!

1 kommentar:

  1. Jag skulle nog skippa att ta med Victor om jag var du, det är ju såna vi förväntas äta, vi häxor...

    SvaraRadera