torsdag 26 april 2012

Maskinvation

Just nu är det maskinvation i den här stan, det ligger daggmaskar precis överallt på de blöta asfalten. Det är så äckligt och man kan inte sätta ner foten utan att trampa på minst ett dussin maskar. Jag undrar lite hur de tänker när de lägger sig på asfalten. Inte nog med att de själva ligger på gångbanan och sväller, de lägger sina barn där oxå, tycker de är osmarta och har även talat om detta för dem men tro ni de lyssnar? Nej just precis nästan så jag misstänker att de inte har några öron.
Sittvagnen blev en maskslunga imorse när jag gick till förskolan, masken fastnade på hjulet, åkte runt ett par varv för att sedan slungas iväg, fy sjutton var räligt. Men behöver ni en maskslunga så vet ni vem ni kan låna den av.

Något annat som är läskigt och lite äckligt är alla dessa grodor och paddor som är ute efter att skrämma ihjäl mig, eller iallafall få mig att kissa i byxorna. De sätter sig helt stilla på gångbanan och bara väntar på mig, så kommer jag gåendes "lalala", jag tror att det är ett löv men när jag sätter ner foten 2cm från "lövet" så hoppar de iväg. Jag skriker som en galning var enda gång, ikväll försökte jag till och med klättra upp i famnen på maken, men de gick ju inte för han körde barnvagnen, så typiskt och stackars mig som blev hängande på trekvart i luften.

På tal om maken och köra barnvagn så innan vi gick ut ikväll så körde han på mig med vagnen, på vaden! Okej om tån eller hälen blivit överkörd men nu fick jag hela vaden intryckt av ena däcket på vagnen så om ni råkar se min vad om ett par dagar så vet ni varför den är blå (Varför i hela friden ni skulle se mina vader för, det är ju inte badsäsong och jag brukar verkligen inte visa upp mina vader för någon. Det är inte de jag är mest nöjd med på min kropp om man säger så. Jag har aldrig hittat ett par stövlar där jag kan stänga dragkedjan över mina vader så de göms undan. Sluta tänka på mina vader nu!).

(Man kan nog inte tro att jag är lärare i naturkunskap när man läser de här inlägget men jag vill bara meddela att jag är mammaledig nu och då är jag privata Sara som tycker maskar, grodor, älgar och andra djur är läskiga. Däremot när jag jobbar så kan jag plocka upp en daggmask eller klappa en älg om de skulle behövas, men kan jag låta bli så gör jag ju naturligtvis de).

1 kommentar:

  1. Jag bara skrattar och skrattar! Det är helt hysteriskt roligt! Jag var till och med med tvungen att läsa upp hela i lägget för min chef! HAHAHA!!!

    SvaraRadera