onsdag 18 april 2012

5 månader! (igår)

Detta inlägget skulle ha lagts in igår men jag måste ha tryckt på spara istället för publicera så tokkit de kan bli, sen hade jag ju inte den bästa av dagar igår så det är väl inte så konstigt att det blev fel. Så då kommer detta inlägget idag istället :)

Jag skulle kunna skriva massa ord om den förbannade snön som just nu trillar ner och landar på marken, men då blir jag ju bara gnällig och negativ. Men eftersom jag snart har fått i mig första koppen kaffe och hinner dricka en till innan vi ska gå ut så tror jag nog att jag låter bli att gnälla. Hoppas inte att ni får några idéer nu och får för er att jag gillar snön för det gör jag inte.

Det jag hade tänkt skriva om är att min bebis blir 5 månader idag, stora killen! Jag tycker inte att tiden har gått speciellt fort med tanke på att vi har hunnit med en hel del under dessa månader. Att få en liten bebis till var helt underbart, jag vågade inte tro att det var sant fören han var ute, jag var livrädd att något skulle hända men allt gick så bra det kunde gå :) Nu blir han ju bara roligare och roligare för varje dag som går, om några månader så kommer han sitta själv, krypa omkring och rätt vad det är så säger han nog "mamma" oxå :)1 kommentar: