lördag 21 april 2012

Vardag eller lördag?

Hela dagen har varit lite märklig, den har försvunnit utan att vi har gjort någonting och samtidigt har vi hunnit med en massa. Dagen började med att maken åkte till huset för att klippa gräs och hämta min bäddmadrass, inatt kommer jag sova som ett svin eller vad man nu ska säga, fundera bara på hur jag ska kunna undvika makens sömnryck som två nätter i rad har inneburit en smäll på näsan för mig. Tack för den, älskar dig oxå. Fattar inte hur det går till men tror att han får tre meters armar när han sover.

Efter lunch tog jag och mamma med oss barn och hund till lekparken, stackars lilla hunden, sonen tyckte att hon skulle vara med och gunga, leka med pinnar och var i gropen i sandlådan. Nu ska ni veta att den här hunden är den mest oleksna hund som finns, inte ens pinnen roade henne. Så både hon och sonen blev besvikna fast av helt olika saker.
Vill inte gunga så jag sitter här och tjurar istället.
Bea: "Dill inte ha pinne"
Kasper: "Vassego Bea"
Bea: "Dill verkligen inte ha pinne"
Lekparkshäng.
När maken kom hem hade han en överraskning med sig hem.

 Tänk att han nog känner mig vid det här laget, gräddbullar är mycket bättre än en blomsterkvast. Åt så jag nästan sprack, fast kunde trycka i mig en halv pizza nu ikväll vilket innebär att det hade kunnat få plats fler gräddbollar i min lilla mage.  Nu har vi lite syskonmys innan pajkarna ska sova förhoppningsvis hela låånga natten så jag kan njuta av min bäddmadrass i fred :)

1 kommentar: