tisdag 10 april 2012

Barnvagnsmaffian, brutna ben och lite virkat

Idag var jag och lilleman på stan eller närmare bestämt på ett fik och frågar med de andra cafégästerna som var där så hade nog barnvagnsmaffian intagit stället :) Vi var där mellan 9 och 13 eller jag var det iallafall vet inte hur länge de andra stannade sen. Det var jättetrevligt och min lille bebis sov halva tiden så det får jag vara nöjd med. Så jag hann med både kaffe och lunch tänka sig :)
Det kom fram en liten tant till mig och sa att de pep i min vagn, men jag sa att de gjorde det visst inte för min bebis sov så tyst och lugnt. Men hon envisades med att jag måste ha ett larm i min vagn som pep. Men sedå nå larm de har jag inte förutom de inbyggda larmet som finns i varje liten knodd, men han sov ju alltså var larmet avstängt. Till sist kom jag på att det var den lilla dosan på hennes bord som pep för att hon skulle veta att hennes mat var färdig :)

Precis när jag kom in på fiket så ringer det i min telefon och jag tror ju så klart att det är förskolan som ringer och säger att min son är otröstlig och att han behöver sin mamma mest i hela världen. Men ack så fel jag hade, det var ifrån frisersalongen de ringde för att tala om att jag inte alls kunde klippa mig imorgon vid halv fem för min frisör har brutit benet. Stackarn det måste gjort ont, men stackars mig jag ska på 60års middag till helgen och ser ut som "hej kom och hjälp mig". Som tur var så fanns det en annan som kunde klippa till mig på torsdag samma tid så nu kommer jag se någorlunda ut i håret till helgen iallafall, för jag har fortfarande ingenting att ha på mig som är amningsvänligt eller jo det är klart att jag har nåt som är amningsvänligt men inte fasen är det snyggt. Så just nu velar jag mellan att vara snygg i klänning med risk för att jag får dra upp hela den över huvet när jag ska amma, eller ha på mig jeans och linne, men hur kul é de?

På bilden nedan så ser ni vad min lille Kasper fick i sitt påskägg av Sanna :) Jag har sagt att jag vill virka kakor till mina barn, så då tog Sanna saken i egna händer så att mina barn får kakorna att leka med innan de fyller moppe. Tack snälla Sanna.
Sanna har virkat

2 kommentarer:

  1. Du! Jag har en klänning kom jag på, du kan få låna den om du vill! Det är omlott, som med ett linne går asabra att amma i! Stl 36, fisrosa! =D

    SvaraRadera