fredag 12 oktober 2012

Tvätta är väl en baggis

HA HA, då har du inte tvättat och haft min lilla duracellkanin med i tvättstugan. Visst visst det går att distrahera honom från allt han inte får röra men ska man samtidigt hänga tvätt och få den på sträcket och inte så att den hamnar i en liten fin hög nedanför så hade jag behövt både tre armar till och några ögon i nacken.
Men det har jag inte så då får de bli några byxor som hänger som köttbullar på strecket som man får räta ut nästa gång man går in i tvättstugan för de där köttbukkarna torkar tydligen inte så bra.

Men sist så lärde han sig nog att tvättställningen inte går att använda som gåmanik, den välter då. Men lillebror välte inte bara ställningen och de lät värre än värst och jag trodde nästan att jag skulle göra i brallan för jag stod med ryggen emot och trodde ju såklart att lillebror var med i de där fallet. Men det var han inte, dock såg han lite chockad ut där han stod med en tvättställning liggandes nedanför fötterna.

Det var speeddating för strumporna häromdagen, så det är inte helt säkert att det blev rätt maka med make men så kan det ju bli i vanliga livet oxå, lika bra att fötter och strumporna kommer till insikt med detta och de får väl helt enkelt skilja sig om det inte passar. Vilket innebär att maken får leta reda på vilka av hans strumpor som hör ihop med vem, han är lite känslig.

På tal om strumpor och makens känslighet så har lärt mig hur man ska vika strumpor: det får inte vara några flärpar (tårna på strumporna) som får sticka ut från den där rullen (ja han har gjort lumpen, det har inte jag så jag har flärpar på mina strumpor och det är jag stolt över), ska man vara extra noga så ska de tydligen vara glada gubbar på strumporna med.

Nä nu får de vara nog pratat om tvätt på den här bloggen för ett tag.

Trevlig helg på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar