torsdag 4 oktober 2012

Alla firar kanelbullensdag!

Så var det då åter dags att fira den där torrbullen igen. Ja det är kanelbullen som ska firas och det gör vi på bästa tänkbara sätt, vi äter upp dem, vi fullständigt frossar loss i detta bakverk.

Vem tänker på alla dessa stackars kanelbullar som blir uppätna? Jo jag gör det och jag vet att det finns två sätt att fira kanelbullensdag på.

Är man en kanelbulle så går nog livet ut på att bli uppäten men strunta i det för en stund, och tänk på om du hade blivit firad så på din dag, hur kul hade det varit.

Först så får du en härlig massage, sen blir du utkavlad, smal och fin sen är det någon som smörjer in dig i smält smör och häller lite härlig kanel över dig, rullar ihop dig, lägger dig i en form för att sedan låta dig åka in i ett solarie, när du kommer ut är du gyllenbrun och varm i hela kroppen då är det någon som stoppar in dig i munnen och äter upp dig! Snacka om att man skulle bli snopen om man fick ett sådant firande.

Så det finns alltså två sätt att fira denna bulle på antingen så äter man bullar tills de sprutar deg ur öronen eller så hedar man denna bulle genom att en dag om året låta bli att äta upp den. Så hur du än gör så firar du alltså kanelbullensdag! Kom inte och säg att du inte firar!


Hade ingen bättre bild på kanelbullar men grattis grattis lilla bullen på din dag! Det är ju tanken som räknas!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar