fredag 30 mars 2012

Fullt ös

Idag har det varit full fart hela dagen. Började med öppna förskolan i ett församlingshem utanför stan. Idag var det min tur att vara nyckelansvarig, vilket innebar att jag skulle vara där först för att kunna låsa upp (där av nyckelansvarig) och icke att förglömma mjölken som skulle med, som ingen drack av och jag glömde så klart att ta hem den, så det blir ju kul om två veckor när vi kommer dit men då är det inte jag som har nyckeln iallafall :)

Jobbfia i mitt lilla huvud vaknade till, det finns ingen ledare där så vi bara pratar och fikar men jag fick ju jättemånga idéer på vad man kan hitta på, får se om jag orkar ta tag i det. Funderar lite på att göra en lera att ta med nästa gång så får de barn som vill leka med det, lite synd att jag inte tänkte på det inför idag får då hade vi kunnat påskpyssla. Eller vad säger jag pyssla nej för sjutton men jag hade kunnat ta med lite tips och material så hade de andra föräldrarna kunnat pyssla och inget jädra glitter, jag hatar glitter!

Sen blev det marknad med Sanna, vi blev lite besvikna. När vi var små så var marknaden så mycket större och det fanns ju saker att köpa i var enda stånd (och stånd var ju skitkul att säga, nu är det vara lite kul). Nu var det krimskrams och köksluckor överallt. Hittade en ensam liten gubbe inklämd i en liten låda, han sålde tydligen lotter men det skulle lika gärna kunna ha varit ett litet dass med ett stort fönster på :)

Sonen ville ju ha allt, det var ju spännande saker överallt men ingenting som mamma ville köpa så vi gick till leksaksaffären istället. Där var vi kvar i 40 min, fanns ju tåg, bollar och bilar som man kunde leka med och allt jag föreslog att vi skulle köpa fick svaret " Nej, nej, nej" av sonen, men tillslut så hittade vi ett par innebandy klubbor och en boll som han kunde tänka sig att köpa. Då sprang han fram med till kassan, slängde upp bandyklubborna på disken och talade om att han skulle köpa den. Så jag hann precis fram så jag kunde betala, eftersom hans pengar är slut och han har inte hunnit köpa nya ännu :)

När vi kom hem så blev det sjukgymnastik, leka med lera och fika.

En annan gång när det lektes med lera. Gissa vem som gjort denna blomman?
Men nu när vårmarknaden har varit så måste det ju vara vår på riktigt även om de hotar med snö i helgen.

2 kommentarer:

  1. Jag tycker fortfarande att det är kul att säga stånd!

    SvaraRadera