onsdag 14 mars 2012

Vi är besegrade!

Inatt så vann influensan här hemma, nu har den krossat vår segaste medspelare oxå. Vår lille bebis väckte oss med ett avgrundsvrål vid 5 imorse, då hade han feber. Så i med lite alvedon i pajken och jag måste bara säga att jag hatar dessa medicinsprutor, först så är de sega som tusan att trycka ihop så de kommer ingenting sen rätt vad det är så trycks den ihop och detta resulterar i att ungen får en kallsup av alvedon. Hur tänkte ni nu? Nä just det, inte alls.

Har inlett dagen i ett så segt tempo att jag tror att vi har sirap på golven här hemma och det hoppas jag verkligen inte för ikväll kommer de eventuella köpare och ska titta på huset. Tror inte de blir så köpsugna om det är sirap på golven. Så idag blir det packa, packa, packa och sen panikstäda. Jag ska bara sitta här en liten stund till för det var så skönt.

Men fy sjutton vad pigga vi kommer bli när vi är helt friska sen, kommer ju vara rastlösa som bara den, iallafall jag och storebror. Tur att vi flyttar till helgen så att vi har en massa nya spännande saker att göra de kommande veckorna. En sak till som har varit bra med att ha varit däckade i influensa i snart en vecka är att vi har fattat rätt beslut med att flytta :)


1 kommentar: