torsdag 1 mars 2012

Dag 01 – Presentera mig själv.

Att presentera sig själv är alltid svårt, vad ska man börja med?
Ska jag börja med att säga att jag är 26 år eller att jag är gift eller att jag är tvåbarnsmamma, eller att jag är lärare.

Ska jag ta upp att jag har ledvärk, att jag är rädd för att parkera och att jag först nu har börjat sminka mig mer än när jag ska på fest? Nä det behöver jag nog inte tas upp. Däremot är det kanske roligt att veta att jag har skostorlek 38 och att jag tappar minst 3 vantar per vinter. Att jag är galen i skor och barnvagnar, det vill man nog läsa om.

Är det intressant att veta att jag stukar fötterna varje gång jag simmar och att jag älskar att åka till Gekås i Ullared. Barnloppisar är oxå något jag tycker är roligt att shoppa loss på. Vill man veta att jag gillar att titta på tv-program som tunnelbana, ullared och färjan. Om vill jag att gubben ska sitta med och titta på tv så blir det Criminal Minds eller Bones. Dock gillar jag inte skräckfilmer utan blundar när vi tittar på de och sen får den personen oftast min man tala om vad som händer för annars så missar jag ju hela filmen, det måste ni ju bara spela in på nagelbanden ;)

Tänk om jag skulle skriva om att jag ibland skrattar åt saker som egentligen inte är roliga men att jag kan skratta så att jag får tårar i ögonen och när jag sen ska berätta vad det var som var så roligt så är det ingen annan som tycker att det är kul. Nej men så kan man ju inte skriva om sig själv.


Vet egentligen inte vad det finns att skriva om mig...
Bild! En bild måste jag ha, men vilken ska jag välja?

Men för att skriva lite om vem jag är som person så är jag en överrörlig, smått knasig person som under mina första 26 levnadsår var pessimist ut i hörnen, men nu försöker jag vara mer positiv till livet.
Just för tillfället är jag mammaledig ;)


2 kommentarer:

  1. Gillar din presentation, smått galen som din mamma eller. Kramis på dej gumman.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack :) Ja de säger ju att vi är lika :) Kram lilla mamma

      Radera