fredag 30 mars 2012

Plastparty och utsvävning

Glömde ju skriva om plastpartyt som jag och mamma var på igår, det var nog det snabbaste partyt jag har varit på och de var inte något negativt alls. Tycker hon som höll i det var kanon, inte så mycke utsvävningar och säljsnack så jag köpte faktiskt två grejer, en nappflaska och en riskokare för micron.

Fyllde i att jag vill ha ett party "lite senare", till hösten hade det varit kul att ha ett. Tycker det är väldigt vuxet att gå på plastparty, det var ju sånt mamma gjorde när jag var liten och nu gör jag de. Börjar jag bli gammal? Asså jag är närmare 30 än 20, hur gick det här till?! Jag fyllde väl nyss 20 var singel och student, eller? Nu 6år senare så är jag gift har två barn och går på plastpartyn. Undra hur livet ser ut om ytterligare 6år? jag är feg och vågar inte gissa, kommer ju gissa så in i bängen fel iallafall.

Upptäckte innan att jag rev mig själv när jag tog på mig leggingsen imorse, visst de sved ju som sjutton när jag körde ut till öppna förskolan men trodde bara att det var nåt som kliade på benet, men där hade jag fel De blödde ju från benet, hur sjutton lyckas jag? Just nu har jag 5 blåmärken på ena benet och 7 på det andra plus ett tjusigt rivmäke. Så nu har jag kommit på något negativ med min älskade vagn, jag får blåmärken på smalbenen, för jag går in i bromsen hela tiden och sen kör jag över fötterna på mig själv oxå, fråga mig inte hur jag lyckas för det vet jag inte!

2 kommentarer:

  1. Sluta känn dig gammal, fattar du hur gammal jag känner mig då?

    SvaraRadera